2023-08-28 08:00:02
Φωτογραφία για Σειρά του STAR, θα βγει τελικά πρώτα στη NOVA

Ακόμα δε ξεκίνησε η τηλεοπτική σεζόν, έρχονται και οι πρώτες ανατροπές. Μια νέα σειρά, που ήταν να βγει στο Star, τελικά κατα πάσα πιθανότητα θα βγεί πρώτα στη NOVA, και πολύ αργότερα στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς. Για ποια πρόκειται;

Σύμφωνα με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, η αστυνομική – δραματική σειρά, Μαύροι Πίνακες, που υπογράφουν ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν και το έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής Barking Well Media, με την μόνη που έχει “κλειδώσει” να είναι η Σοφία Κόκκαλη, θα προβληθεί πρώτα στη NOVA και μετά στο STAR.

Με βάση το ρεπορτάζ, η Κατερίνα Φιλιώτου έχει αναλάβει την σκηνοθεσία της νέας αυτής σειράς, ενώ η παραγωγή βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία των κάστινγκ.

Η NOVA λοιπόν, αναλαμβάνει να προβάλει πρώτα αυτή την σειρά, με το STAR να ξεκινάει άρα τη σεζόν μόνο με την νέα σειρά του Θωμόπουλου (Στα Σύνορα), και την κάβα του IQ160, καθώς και η Σμαράγδα Καρύδη θα μπει σε γυρίσματα αργότερα, λόγω των ετοιμασιών για την “Μαριχουάνα της Μαμάς” που έρχεται στο Θέατρο ΗΒΗ.

Πηγή: youfly.com - Αλέξανδρος Κατσαρίδης



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ