2023-08-28 07:55:59
Φωτογραφία για Υποψηφιότητες   με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο



Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο   Λάμπρος Πολίτης, ελεύθερος επαγγελματίας από Χρυσοβέργι......

Σε δήλωση του ο  κ.Πολίτης ανέφερε: 

«   Αποφάσισα να συνταχθώ και εγώ στο πλευρό του Κώστα Λύρου και στη « Δημιουργική Ανατροπή». Διέκρινα στο Δήμαρχο το όραμά του για το Δήμο μας, και αναγνώρισα την προσπάθειά του για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.



Έχοντας μεγαλώσει στο Χρυσοβέργι γνωρίζω καλά τις ανάγκες και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να πάει ο τόπος μας μπροστά.

 Αγαπητοί συμπολίτες, ζητώ την στήριξη σας θεωρώντας πως έχω την ικανότητα  και κυρίως την διάθεση να προσφέρω»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»



Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο   Κοντομήτσος Παναγιώτης, αγρότης από Σταμνά.



Σε δήλωση του ο  Κοντομήτσος Παναγιώτης ανέφερε: 



«Ονομάζομαι Κοντομήτσος Παναγιώτης του Φώτη και της Μαρίας Κούρου, είμαι επαγγελματίας αγρότης, 21 ετών και κατέρχομαι στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος στην Τ.Κ. Σταμνάς στο πλευρό του δημάρχου κ. Κώστα Λύρου προκειμένου να υλοποιήσει το εκσυγχρονιστικό του πρόγραμμα για το δήμο μας και ιδιαίτερα την περιοχή μου, καθώς εκτός από την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Αγία Αγάθη που ήταν ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και υλοποιήθηκε επί των ημερών του, αναμένουμε την ασφαλτόστρωση των αγροτικών δρόμων καθώς επίσης και μια σειρά από επιπλέον έργα που θα δώσουν πνοή στον τόπο μας και θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα μας. 



Είμαι πεπεισμένος πως η αστάθεια στις δημοτικές αρχές κατά το παρελθόν και η συνεχή εναλλαγή δημάρχων συνέβαλαν τα μέγιστα στην διόγκωση πολλών προβλημάτων του δήμου. 



Στις 8 Οκτωβρίου κρίνουμε, συγκρίνουμε και πάμε να ψηφίσουμε για τον τόπο μας, για την γενιά μας. Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο για την τιμητική του πρόταση.



Με εκτίμηση,

Κοντομήτσος Παναγιώτης

" Σταθερά, Τολμηρά, η γενιά μας Μπροστά»

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ