2023-08-28 09:00:02
Φωτογραφία για Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος έκαναν πρεμιέρα: «Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που ήταν στις μάχες στη θέση μας»

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα στον ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού.

«Καλημέρα, καλώς ήρθαμε και καλώς σας βρήκαμε. Να είμαστε καλά και γεροί πάνω από όλα. Ήρθαν σου λέει βροχές, καταιγίδες, ήρθαν κι αυτοί από πίσω τρέιλερ. Υγεία να έχουμε. Έχει πράγμα μπροστά ακόμα, αργίες. Καλή επιστροφή όσοι σκέφτεστε να γυρίσετε, καλώς γυρίσατε όσοι γυρίσατε. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν πέρασε και εύκολο καλοκαίρι. Δεν ήταν και εύκολο κακά τα ψέματα. Όλοι δυσκολεύτηκαν, ακόμα κι αυτοί που έλειπαν έβλεπαν τα πράγματα με μία στενοχώρια. Αυτοί που ήταν εδώ ακόμα χειρότερα δεν το συζητώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που ήταν στις μάχες εδώ στη θέση μας στην πρωινή ζώνη και στον ΣΚΑΙ φυσικά σε όλη αυτήν την δύσκολη περίοδο που περάσαμε το καλοκαίρι» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Ενάμισης μήνας γεμάτος ακραίες πυρκαγιές. Τεράστια μέτωπα, τεράστιες μάχες. Μία πολύ δύσκολη περίοδος» συνέχισε ο Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος είχε καλημερίσει νωρίτερα τους τηλεθεατές με την εκπομπή «Πρώτη Εικόνα»



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ