2023-08-28 08:51:29
Φωτογραφία για Από το μοναστήρι του 13ου αιώνα σε ένα μοναδικό παραδοσιακό κατάλυμα
Ο χώρος που κάποτε φιλοξενούσε ένα μοναστήρι του 13ου αιώνα, στις πλαγιές της οροσειράς Tramuntan στην Μαγιόρκα, μετά την συντήρηση και αναπαλαίωσή του, μετατράπηκε σε ένα εξαιρετικής ατμόσφαιρας παραδοσιακό (*)κατάλυμα. 

Η περιοχή λόγω του φυσικού κάλους αλλά και της πολιτιστικής της σημασίας αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και εκτός των άλλων προσφέρει  απεριόριστη θέα στην Μεσόγειο. 

Κατά την αναμόρφωση του κτίσματος έχουν διατηρηθεί αναλλοίωτα όλα τα αρχιτεκτονικά του χαρακτηριστικά, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. 

Η λιτή εσωτερική διακόσμηση με παραδοσιακά ξύλινα έπιπλα και λιγοστά διακοσμητικά αντικείμενα συνδυάζεται εξαιρετικά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του κτιρίου και κάθε νέα προσθήκη έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με φυσικά υλικά. 

Το κτίσμα περιβάλλεται από ελαιώνες χιλιετιών που διαμορφώνουν ένα μαγικό Μεσογειακό τοπίο και εκτός των κοινόχρηστων χώρων περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και δέκα άτομα. 


___________________________

(*) Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) που συμπεριλαμβάνονται στην στήλη "HOME TOURS" του site μας δεν αποτελούν διαφημιστική καταχώρηση. Επιλέγονται για το ενδιαφέρον που κατά την άποψή μας παρουσιάζουν λόγω ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών-διακοσμητικών τους χαρακτηριστικών και το SoulouposeTo δεν έχει κανενός είδους οικονομική συναλλαγή - σχέση με τους ιδιοκτήτες τους. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
son-ru.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ