2023-08-30 16:16:36
Φωτογραφία για «ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ»: Δείτε το πρώτο δυνατό τρέιλερ





ΙΩΑΝΝΑ

«Όταν η ζωή γίνεται εφιάλτης…» 

ΑΝΘΗ

«Όταν τα όνειρα καταστρέφονται…»

ΕΙΡΗΝΗ

«Όταν η αγάπη είναι ψέμα…»

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.

Η νέα δραματική σειρά, «ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ», έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 και αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Ένα φιλανθρωπικό γκαλά μετατρέπεται σε εφιάλτη! Μια μεγάλη πυρκαγιά ξεσπάει: Ατύχημα ή εμπρησμός; Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όταν οι φλόγες καταλαγιάσουν… Τρεις γυναίκες, χωρίς να γνωρίζουν ότι το βράδυ αυτό οι μοίρες τους θα ενωθούν θα αφήσουν τις ζωές και το παρελθόν τους στις στάχτες αυτής της ολέθριας πυρκαγιάς… Όλα θα χαθούν στις φλόγες… Όνειρα, σχέδια, ελπίδες… Πώς θα κατορθώσουν να αλλάξουν το πεπρωμένο τους και να βρουν τη ζωή που τους αξίζει; 



Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897.

 H σειρά είναι βασισμένη στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

«ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ»: Έρχεται τον Οκτώβριο στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Δημήτρης Αποστολόπουλος, Μάξιμος Γρηγοράτος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία – Νεφέλη Δούκα, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θανάσης Μπανούσης, Προμηθέας Νεραττίνι, Ελπίδα Νικολάου, Λουκία Πιστιόλα, Αιμίλιος Ράφτης, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Nathan Thomas, Αινείας Τσαμάτης κ.ά.

Εκτέλεση παραγωγής: Tanweer Productions





Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με «Password» ο Alpha
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με «Password» ο Alpha
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ