2023-08-31 18:00:43
Φωτογραφία για Κομματικά ψηφοδέλτια και ένα ανεξάρτητο: Γ. Κολλιόπουλος



Η παράταξη "Νέοι της Δυτικής Ελλάδας" με επικεφαλής τον Γιώργο Κολλιόπουλο, εντυπωσιάζουν αφού κόντρα σε όλες τις εκτιμήσεις αλλά και τις... κακεντρεχείς διαδόσεις κατέρχονται στις περιφερειακές εκλογές με ψηφοδέλτιο 60 προσώπων......



Πρόκειται για έναν μικρό θρίαμβο αν αναλογιστεί κανείς ότι στις περιφερειακές εκλογές κατέρχονται μόνο κομματικοί συνδυασμοί που έχουν τα χρήματα για παράβολα, προβολή, περιοδείες σε τρεις νομούς κ.λπ. ενώ έχουν και εκατοντάδες μέλη πρόθυμα να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια.

Η παράταξη Κολλιόπουλου είναι η μόνη που ξεκίνησε από το απόλυτο μηδέν. Καμία κομματική υποστήριξη αντίθετα διαδόσεις ότι δεν πρόκειται να κατέλθει τελικά. Χωρίς οικονομική ενίσχυση από κάποιο κόμμα και κυρίως χωρίς ούτε έναν υποψήφιο επίσης από κόμμα.

 Όμως ο Γ. Κολλιόπουλος γνώριζε ότι υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή πολιτών που βρίσκονται μόνιμα στο περιθώριο και η φωνή τους δεν ακούγεται ποτέ. Γνώριζε επίσης ότι αυτοί οι πολίτες που ασφυκτιούν στο περιθώριο που τους έχουν θέσει οι οργανωμένοι κομματικοί μηχανισμοί, θέλουν να εκφραστούν Και έτσι, παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχει κάθε μοναχική διαδρομή το τόλμησε και ήδη είναι στην αφετηρία δίπλα από τα κομματικά ψηφοδέλτια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ. Αυτός ο μοναδικός ανεξάρτητος.

Ο ίδιος με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου της παράταξης "Νέοι της Δυτικής Ελλάδας" δήλωσε:

"Είμαστε  ένα ψηφοδέλτιο που η ίδια η κοινωνία το αποφάσισε. Το στηρίζουν οι νέοι και οι ιδέες τους. Και έχουν απέναντι τους το οργανωμένο κομματικό σύστημα που τους έχει στο περιθώριο. Ζητάμε μια ψήφο από κάθε οικογένεια. Εκπροσωπούμε την κοινωνία που θέλει να ενεργοποιηθεί και δεν κάνει πια πίσω."


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ