2023-08-31 16:00:06
Φωτογραφία για ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ: Το TVNEA.COM είδα τα 2 πρώτα επεισόδια και τα σχολιάζει...



Prive πρεμιέρα έκαναν οι Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ και το TVNEA.COM το παρακολούθησε τα 2 πρώρα επεισόδια...

Τέσσερα ανυπεράσπιστα κορίτσια αναγκάζονται να πάνε ως ψυχοκόρες σε ευκατάστατα σπίτια. Πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον θα σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τους;

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έρχεται τον Σεπτέμβριο αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Με πρωταγωνίστριες τέσσερις αδελφές σε τρεις παράλληλες ιστορίες και φόντο την Αθηναϊκή πρωτεύουσα και την επαρχία της δεκαετίας του 1950, η σειρά θίγει τον απαγορευμένο θεσμό των ψυχοκορών, που μέτρησε γυναίκες-θύματα για δυο ολόκληρες γενιές.

Δεκαετία του ’50. Η φτώχεια αναγκάζει τις τέσσερις αδελφές Πολύζου να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής. Μέσα στα αρχοντικά της αριστοκρατίας και της αστικής ζωής, θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, τον κίνδυνο, τις ίντριγκες και τα μυστικά που θα τις απομακρύνουν όλο και πιο πολύ από την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, να μείνουν για πάντα ενωμένες

. Στην προσπάθειά τους να ανταμώσουν ξανά, χειρότεροι εχθροί τους θα σταθούν οι κυρίες του σπιτιού και ο φόβος ότι πίσω από κάθε αντρικό χαμόγελο κρύβεται ο χαμός τους.

Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν την δουλεία τους. Οι Ψυχοκόρες μου την θύμισαν τόσο πολύ απο την ποσότητα που έβγαζαν ειδικά από το δεύτερο επεισόδιο.

Είναι μια σειρά η οποία σε αισθητικό επίπεδο θα πρέπει να της βγάλεις το καπέλο. 

Πολύ όμορφα τα σκηνικά, τα κοστούμια, παντού είχε μια καταπληκτική αναπαράσταση της εποχής που δεν είναι καθόλου εύκολο σε μια  σειρά που τα γυρίσματα γίνονται γρήγορα. 

Μια σειρά πολύ γρήγορη σε πλοκή που θα σε κρατήσει ακόμα και από πρώτο εισαγωγικό επεισόδιο...

Πολλά μπράβο στους συντελεστές του, αλλά μεγάλο λάθος να παίξει πρώτα στον ΑΝΤ1+ κι όχι στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ας μην γελιόμαστε κανένας δεν θα κάνει συνδρομή για να δει μια σειρά...

Πάντως ο κίνδυνος να καεί η σειρά γιατί πρώτα έπαιξε σε ιντερνετική πλατφόρμα είναι μεγάλος και δυστυχώς είναι κρίμα για την σειρά.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ