2023-08-31 23:55:19
Φωτογραφία για Ανακοίνωση υποψηφιότητας Λευτέρη Μάντζαρη, με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού)



 Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Λευτέρη επέτρεψε μου να σε ευχαριστήσω πρώτος εγώ, για την συνεργασία, την εμπιστοσύνη, την υπομονή και την εργατικότητά σου. Καλή επιτυχία να έχουμε!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Το 2019 οι πολίτες αποφάσισαν ότι ο τόπος έπρεπε να αλλάξει πορεία και εμπιστεύθηκαν τις τύχες της διοίκησης σε μια νέα παράταξη η οποία τέσσερα χρόνια εργάστηκε προς αυτή την κατεύθυνση.

Όλοι ομολογούν πλέον με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αντιρρήσεις, με γκρίνιες, με αστερίσκους ότι κάτι νέο ξεκίνησε να λειτουργεί στο Δήμο Ξηρομέρου.

Ο τόπος αυτά τα τέσσερα χρόνια πήρε την ανάσα που χρειαζόταν και είναι έτοιμος να επιταχύνει το βηματισμό του και να προλάβει, όσο αυτό είναι εφικτό, τον καιρό.

Καλούμε τους πολίτες να μας εμπιστευθούν και πάλι.

Θα αγωνιστούμε παντού να υλοποιήσουμε το όραμα μας, με αυξανόμενη αυτοπεποίθηση και δύναμη, θα υπερασπιστούμε τον τόπο μας, οποίο κι αν είναι το κόστος και το μόνο που υποσχόμαστε είναι δουλειά.

Να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, με τον οποίο εύχομαι να συνεχίσουμε στη διοίκηση του Δήμου και την επόμενη πενταετία, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου… ένα Δήμαρχο τίμιο, οξυδερκή, δίκαιο και εργατικό.


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ