2023-08-31 23:52:10
Φωτογραφία για Κατέθεσε Συνδυασμό με 388 υποψήφιους ο Κώστας Πιστιόλας! «Κάνατε δικό σας το ενωτικό κάλεσμα, όλοι μαζί ενωμένοι για τη μεγάλη νίκη»



Ο Συνδυασμός «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα, κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη (31/08) επίσημα τη λίστα των 388 υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, οι οποίοι διεκδικούν την ψήφο των πολιτών του Αγρινίου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. .....

Μετά την κατάθεση του Συνδυασμού και των υποψηφίων ο Κώστας Πιστιόλας προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Λένε ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις, ότι τίποτα δεν κινείται. Εσείς οι δημότες και οι δημότισσες του δήμου Αγρινίου τούς διαψεύσατε.

Το ενωτικό κάλεσμα, που απευθύναμε στις 8 Αυγούστου, το κάνατε δικό σας! Το αίτημα για μια τολμηρή αλλαγή στο Δήμο μας λαμβάνει κάθε μέρα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μετά από 24 -μόλις- καλοκαιρινές μέρες πραγματοποιείται ένας πραγματικός άθλος και  κατατίθεται ένα ισχυρό, υπερκομματικό ψηφοδέλτιο νίκης, στο οποίο συμμετέχουν 388 άξιοι συμπολίτες μας.

Άνθρωποι με θέληση για προσφορά στο Αγρίνιο, τα χωριά και τις κοινότητές του, άνθρωποι με πορεία στην Κοινωνία αλλά και με αξιόλογη προσωπική και επαγγελματική πορεία. Πρόσωπα με εμπειρία, αλλά και πρόσωπα που σηματοδοτούν μια βαθιά ανανέωση.

Μπαίνουν μπροστά για την τολμηρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Τους ευχαριστώ μία μία και έναν έναν ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου για αυτή την αυθόρμητη συμμετοχή ψυχής.

Πάμε μαζί, αποφασισμένοι και ενωμένοι για μια μεγάλη νίκη στις 8 Οκτωβρίου!».


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ