2023-09-01 16:00:02
Φωτογραφία για Eurovision 2024 Κύπρος: Την ερχόμενη εβδομάδα η αποκάλυψη του καλλιτέχνη!



Τι κι αν το Βέλγιο έφαγε κυριολεκτικά στην στροφή την Κύπρο και “πρόλαβε” το ΡΙΚ, ανακοινώνοντας τον πρώτο καλλιτέχνη για την Eurovision 2024, στην Λευκωσία είναι σχεδόν έτοιμα για τη επίσημη ανακοίνωση που θα λάβει χώρα την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός φυσικά πάντοτε συγκλονιστικού απροόπτου.



Όπως διαβάσατε πρώτα μέσα από το Eurovisionfun, το ΡΙΚ μετά το άδοξο τέλος του Fame Story ως μεθόδου επιλογής για τον εκπρόσωπο της Κύπρου στο διαγωνισμό, έβαλε απευθείας μπρος το εναλλακτικό σχέδιο που είχε στο συρτάρι του. Έτσι, με απευθείας ανάθεση θα προκύψει και το 2024, τόσο ο καλλιτέχνης, όσο και το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στο Μάλμε και στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision η μεγαλόνησος.



Όλα είναι έτοιμα, ακόμα και κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες επιλύθηκαν και έτσι είναι κυριολεκτικά θέμα ημερών, η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ τόσο για τον καλλιτέχνη, όσο και για … Αλλά αυτό δεν θα σας το πούμε, αφού δεν θέλουμε να χαλάσουμε την έκπληξη των ανθρώπων της κυπριακής αποστολής, που αισιοδοξούν σε μία ακόμη επαγγελματική εκπροσώπηση, που θα τους φέρει ακόμη ψηλότερα το Μάιο, κερδίζοντας αυτή την φορά μία θέση στο τοπ10, κάτι που τους στέρησε φέτος η βαθμολογία της ελληνικής κριτικής επιτροπής.



Πάντως η προετοιμασία του ΡΙΚ από όταν και ουσιαστικά λήφθηκε η απόφαση για την απευθείας ανάθεση είναι εντατική, έχοντας ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους ακόμα και για την σκηνική παρουσία.



Λίγες ημέρες ακόμη υπομονή και σύντομα όλες οι απορίες μας θα επιλυθούν!

 Από Eurovisionfun 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ