2023-09-05 19:00:03
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ: Πότε μπαίνουν στη μάχη οι μεγάλοι άσοι της ψυχαγωγίας;

Μετά την ενημέρωση στον ΣΚΑΪ, φουλάρουν τις μηχανές και για την ψυχαγωγία, η οποία με εξαίρεση τις σειρές, ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου, ακόμα και το “Μy style rocks” που είχε ακουστεί κάποια στιγμή ότι μπορεί να ξεκινούσε μια εβδομάδα αργότερα.

Έτσι, από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η Φαίη Σκορδά έρχεται στον αέρα του ΣΚΑΪ στις 11.50 και για δυο ώρες με το “Fay’s time”. Μάλιστα, η φωτογράφιση της παρουσιάστριας και των νέων συνεργατών της (Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μαρία Φραγκάκη, Μάρτζυ Λαρζάρου, Αλέξανδρος Κατσαρίδης και Αγγελος Βουράκης) έγινε χθες.

Στις 13.40 θα βγαίνει το δελτίο στη νομηματική και αμέσως μετά στις 14.00 το μεσημεριανό με την Λένα Φλυτζάνη.

Στις 15.00 κάνει πρεμιέρα το “My style rocks” σε νέα ώρα και με την προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή όπως πρώτο σας έγραψε το youfly,com σας αποκάλυψε και με αρχηγό όπως και πέρσι την Κατερίνα Καραβάτου.

Στις 17.30 έρχεται η “Μαμά μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” με τον Μάρκο Σεφερλή στην παρθενική του εμφάνιση στο Φάληρο και τον Εκτορα Μποτρίνη, ενώ στις 18.45 ο “Μονομάχος” με την επιστροφή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΪ. Το τηλεπαιχνίδι είναι και αυτό που θα δίνει το περιβόητο lead in στο κεντρικό δελτίο με την Σία Κοσιώνη.

Η πρεμιέρα των “Πανθεών” πηγαίνει για την ερχόμενη εβδομάδα 18 Σεπτεμβρίου στην πράιμ τάιμ ζώνη στις 21.00 και για τέσσερις φορές την εβδομάδα όπως λένε οι πληροφορίες μου.

youfly.com - Τίνα Μεσσαροπούλου



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ