2023-09-05 18:30:05
Φωτογραφία για Αντιγόνη Κουλουκάκου: Προανήγγειλε το δικό της τέλος από τη «Γη της Ελιάς»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο περιοδικό  Harper’s Bazaar και την δημοσιογράφο Κατερίνα Κηλίδη με αφορμή την επερχόμενη τρίτη σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της ελιάς».

Μέσα σε όλα, όμως, η όμορφη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε το δικό της τέλος, ως Ιουλία Βρεττάκου, το οποίο ευτυχώς αργεί για το φανατικό κοινό του σίριαλ, αλλά και τα συναισθήματα που βίωσε περπατώντας στο κόκκινο χαλί στις Κάννες και τη Βενετία.

Περπατήσατε στο κόκκινο χαλί μπροστά στα φλας και στις κάμερες φορώντας ένα φόρεμα που ήταν σαν να φτιάχτηκε για εσάς. Πώς νιώσατε;

Σαν μια αρχαία Ελληνίδα θεά. Αυτό ήταν και το ζητούμενο. Βέβαια, υπήρχε μια ομάδα πίσω από αυτή την εμφάνιση. Οι άνθρωποι αυτοί με πίστεψαν, με άκουσαν, σεβάστηκαν τις ρίζες μου και δουλέψαμε μαζί για να το πετύχουμε. Δεν είναι εύκολο όταν παντού γύρω μας οι εμφανίσεις που κυριαρχούν είναι το όσο πιο εκτεθειμένο σώμα τόσο καλύτερα. Ειδικά για μια ηθοποιό όπως εγώ, που δεν έχω διακριθεί σε ταινίες φεστιβαλικές, το αναμενόμενο ήταν να πάω σέξι με διαφάνειες για να μαγνητίσω τα βλέμματα. 

Αντίθετα, εμείς αποφασίσαμε στις Κάννες να εμφανιστώ με vintage Roberto Cavalli και vintage Tom Ford και κοσμήματα Messika, αντίστοιχα, στη Βενετία. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστευα ότι θα με ξεχώριζε κανείς. Παρόλο που αισθανόμουν όμορφα, ήμουν ο εαυτός μου και ήμουν καλά με αυτό, δεν ήξερα αν αυτό θα ήταν αρκετό – συνήθως δεν είναι. Στο κόκκινο χαλί φώναζαν το όνομά μου. Θυμάμαι ότι έβρεχε και επικρατούσε μια αμηχανία γενικά με τις ομπρέλες. Εγώ δεν ήθελα να κρατήσω ομπρέλα. Τους έλεγα ότι θα σταματήσει με το που θα βγω από το αυτοκίνητο γιατί είμαι Ελληνίδα και ο θεός Ποσειδώνας με προστατεύει. Και όντως σταμάτησε!

Ποια είναι τα σχέδιά σας για την επόμενη σεζόν;

Θα συμμετέχω και στην τρίτη σεζόν της σειράς Η Γη της Ελιάς – είμαστε εν μέσω γυρισμάτων – και με το τέλος της θα ολοκληρωθεί η συμμετοχή μου ως Ιουλίας Βρεττάκου. Την επόμενη σεζόν θα κάνω θέατρο, μια ταινία στην Ιταλία αλλά και guest εμφάνιση σε ακόμη μία ελληνική σειρά.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ