2023-09-19 13:20:02
Φωτογραφία για Dragon’s Den: Αλλάζουν τα σχέδια του ANT1 για το παιχνίδι του Τανιμανίδη

Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά η τηλεοπτική σεζόν και οι ανατροπές στον προγραμματισμό των καναλιών καλά κρατεί.

Ένα κανάλι άλλωστε που γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο «σπορ» είναι ο ANT1 κι αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που αλλάζει τον προγραμματισμό του και μάλιστα με τον πιο άκομψο τρόπο. Αυτή τη φορά ωστόσο το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν θα προλάβουμε καν να το δούμε στον τηλεοπτικό αέρα για τον δεύτερο κύκλο του καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να αλλάξει τον αρχικό σχεδιασμό του.

Ο λόγος για τον δεύτερο κύκλο του Dragon’s Den που παρά το γεγονός ότι είναι έτοιμος γυρισμένος και μονταρισμένος με επεισόδια που θα συζητηθούν, ο ANT1 αποφάσισε να μην το προβάλλει τουλάχιστον στο α’ μέρος της σεζόν. Αιτία είναι η προτεραιότητα στη μυθοπλασία στην οποία το κανάλι θέλει να επικεντρωθεί τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Έτσι το παιχνίδι με τον Σάκη Τανιμανίδη το οποίο πέρσι κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από τους νέους που αρχικά το εντόπισαν μέσω του YouTube και στη συνέχεια η επιτυχία διαδόθηκε και μέσω της συμβατικής τηλεόρασης δεν θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα προς το παρόν με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι η εξέλιξη αυτή έχει ιδιαιτέρως στεναχωρήσει τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος είχε πάρει άλλες διαβεβαιώσεις από το κανάλι του.

Στον 2ο κύκλο του «DRAGONS’ DEN GREECE, 6 κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές θα αποτελούν την ομάδα των DRAGONS: Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Demetrios Mallios, ο Τάσος Οικονόμου, η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή, είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες, και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Πηγή: Τίνα Μεσσαροπούλου - youfly.com 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ