2023-09-23 13:30:02
Φωτογραφία για Παγιδευμένοι: Πολλαπλό φονικό! Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια
Η δεύτερη σεζόν της αστυνομικής δραματικής σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 υπόσχεται ένταση, δράση, συναίσθημα, ανατροπές και μεγάλο σασπένς.

O Δημήτρης συνεχίζει να εργάζεται στην εισαγγελία και η Άννα να αναλαμβάνει δικηγορικές υποθέσεις. Είναι τα γενέθλιά της και η ημέρα ξεκινάει όμορφα και για τους δύο. Εκείνος μαζί με το πρωινό της φέρνει λουλούδια, αλλά και το δώρο της, ένα μενταγιόν.

Στο μεταξύ ο Σταύρος παίρνει προαγωγή και όλοι τον συγχαίρουν για τη νέα του θέση. Ο Ανδρέας με τη σειρά του έχει αναβαθμιστεί. Τη συγκεκριμένη μέρα βρίσκεται σε μια εγκαταλειμμένη βίλα που στον κήπο έχει ένα πηγάδι. Από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα έχουν μάθει ότι στον πάτο του υπάρχει ένα πτώμα. Τελικά από το πηγάδι ανασύρουν τέσσερα πτώματα.

Τα δύο ανήκουν σε άντρες και τα άλλα δύο σε γυναίκες, ενώ υπάρχει κι ένας επιζών. Ένα 14χρονο αγόρι. Η μητέρα του, που είναι γνωστή της Άννας, το έψαχνε για καιρό.


Ή γιορτή γίνεται εφιάλτης Η Άννα το ίδιο βράδυ γιορτάζει τα γενέθλιά της με όλους τους φίλους της. Αφού το πάρτι τελειώνει, μέσα στη νύχτα ο Ανδρέας τηλεφωνεί στον Δημήτρη: «Ταυτοποιήσαμε ένα από τα πτώματα. Πρέπει να έρθεις», του λέει. Η Άννα τον πηγαίνει με το αυτοκίνητο και τον περιμένει απέξω.

Εκείνος πάει στον ιατροδικαστή. Εκεί είναι ο Ανδρέας. «Ποιος;», τον ρωτάει αλλά δεν παίρνει απάντηση, μόνο μια ματιά απόγνωσης. Ο ιατροδικαστής σηκώνει το σεντόνι. Ο Δημήτρης βγαίνει έξω σαν χαμένος. «Τι έγινε; Ποιος πέθανε;», τον ρωτάει όλο αγωνία η Άννα. Εκείvoς δεν της απαντάει. «Ποιος ήταν; Κάποιος γνωστός; Ποιος; Μη με τρομάζεις», επιμένει -εκείνη. Ο Δημήτρης δακρυσμένος την κοιτάζει και της λέει με φωνή σβησμένη: «Η Κατερίνα». Δημήτρης και Ανδρέας αναλαμβάνουν το βαρύ χρέος να ενημερώσουν τον αδελφό της, Σταύρο.

Όταν του λένε ότι ταυτοποιήθηκε το πτώμα μιας γυναίκας, εκείνος τους ρωτάει: «Ποια είναι; Κάποιο δημόσιο πρόσωπο, κάποια γνωστή;».

«Σταύρο... Η Κατερίνα», σχεδόν του ψιθυρίζει ο Δημήτρης.

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

Η πλοκή των «Παγιδευμένων» στα νέα επεισόδια αναμένεται καταιγιστική και με νέες απρόβλεπτες διαδρομές. Έξι ηθοποιοί έρχονται στον νέο κύκλο της σειράς να ενταχθούν στο καστ και με τη μυστηριώδη εμφάνισή τους να βάλουν το κοινό μέσα στη δίνη των μεγάλων μυστικών τους. Η πρώτη και μεγαλύτερη άφιξη είναι αυτή του Τάσου Χαλκιά, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Πάνο Βερβερίδη, έναν πλούσιο επιχειρηματία, δυναμικό, αυστηρό, αυταρχικό, λακωνικό στα λόγια και πανέξυπνο.

Ένα τραγικό οικογενειακό γεγονός έχει σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή του. Εγγονός του είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος, που θα υποδυθεί ο Παναγιώτης Μαργέτης, ο οποίος πλησιάζει τον Θοδωρή για να του αποσπά πληροφορίες, αφού έχει πιάσει δουλειά στο κυλικείο του αστυνομικού τμήματος. Η Άννα με τη σειρά της προσλαμβάνει νέο βοηθό, τον οποίο θα παίξει ο Λάμπρος Κωνσταντέας. Ωστόσο η δικηγόροε δεν γνωρίζει την

πραγματική του ταυτότητα και τα μυστικά που κρύβει. Παράλληλα, η Χρύσα εργάζεται στο γραφείο της αδελφής της και κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Μέσω διαδικτύου γνωρίζει έναν γοητευτικό γιατρό, ρόλο που θα ερμηνεύσει ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Κι εκείνος όμως δεν είναι αυτός που δείχνει.

Παράλληλα, μετά την απομάκρυνση του Σπύρου από το πόστο του διοικητή, τη θέση του παίρνει ο... ηθοποιός Δημήτρης Λιόλιος, ενώ στο προσκήνιο εμφανίζεται και μια γυναίκα που νοικιάζει το σπίτι της θείας Ελένης, την οποία θα υποδυθεί η Γιάννα Παπαγεωργίου. Τέλος, τον ρόλο της Λίνας, κόρης της Χρύσας και του Νίκου και ανιψιάς της Άννας, αναλαμβάνει η Γιούλη Γεωργακοπούλου, αντικαθιστώντας τη Ναταλία Πελέκα.

Πηγή: tv 24

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ