2023-09-25 19:45:01
Φωτογραφία για Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, μια μέρα μετά τον γάμο του



Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, μια μέρα μετά τον γάμο του με την Δήμητρα Βαμβακούση.



Η μητέρα του νικητή του Survivor αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της και γι΄αυτό τον λόγο δεν βρέθηκε και στον γάμο του γιου της που έγινε χθες στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.



Από τον γάμο έλειπε και ο πολυαγαπημένος αδερφός του Ντάνου ο οποίος ήταν στο πλευρό της μητέρας τους, στο νοσοκομείο. Ο γαμπρός μάλιστα ακύρωσε και το bachelor party του καθώς το Σάββατο επέλεξε να περάσει τη βραδιά του στο νοσοκομείο, δίπλα στη μαμά του που τόσο πολύ αγαπούσε.



Μάλιστα, στη δεξίωση που παρέθεσε το ζευγάρι μετά τον γάμο, στο Γουδί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πήρε το μικρόφωνο και αναφέρθηκε στη μητέρα του, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η μητέρα του δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και απεβίωσε.

Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.









Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ