2023-09-27 17:30:01
Φωτογραφία για Μάρκελλος Νύκτας για Κωνσταντίνο Αργυρό: Ένας λαϊκός τραγουδιστής είναι, μέχρι εκεί...

 





Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Μάρκελλος Νύκτας. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, με αφορμή την επιστροφή του Fame Story, θυμάται στιγμές από τη συμμετοχή του στη Μουσική Ακαδημία του ΑΝΤ1 πριν από 20 χρόνια και μεταξύ άλλων αναφέρεται στον Κωνσταντίνο Αργυρό.



«Ήταν μία πολύ μεγάλη περιπέτεια, υπήρχε και πόλεμος. Ήθελαν να με κατασπαράξουν, είτε ήταν από την παραγωγή, είτε από τα παιδιά που τα δρομολογούσαν να έχουν αυτή την άρνηση», αναφέρει ο Μάρκελλος Νύκτας.



«Είχα ευχάριστες στιγμές, όταν έβλεπα τέλεια σκηνοθετημένα τα ρούχα μου. Υπήρχαν θυμάμαι παιδιά που μου είχαν τρομερή αδυναμία και αυτό μου έδινε μία δύναμη να αντιπαρέρχομαι τις δυσκολίες», παραδέχεται ο γνωστός σχεδιαστής.



Σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έχει περάσει ως παίκτης και μαθητής του από το Fame Story, ο Μάρκελλος Νύκτας σημειώνει: «Με την πάρτη του ασχολιόταν σε έναν καθρέφτη. Και τι έγινε με αυτόν τον καθρέφτη, δεν κατάλαβα; Έγινε καλύτερος; Ένας λαϊκός τραγουδιστής είναι, μέχρι εκεί. Και χωρίς κάποιο styling».





«Υπήρχαν άλλα παιδιά που έλεγαν «αυτό δεν μου πάει», «αυτό δεν είμαι εγώ», κάτι σαχλαμάρες. Γιατί να κρατήσω επαφές με όλα αυτά τα παιδιά; Τι είναι; Φίλοι μου;», απαντά ο Μάρκελλος Νύκτας σε άλλο σημείο της συνέντευξης.







Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ