2023-10-04 17:00:04
Φωτογραφία για Στο περίμενε η Αλιμπέρτη με το OPEN;- Τι συμβαίνει;





Στο “περίμενε” είναι η Σοφία Αλιμπέρτη στο OPEN για την οποία υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό σε σχέση με το πως θα αξιοποιηθεί τηλεοπτικά. Έχει συμβόλαιο και άψογες σχέσεις με τον Νίκο Κοκλώνη και τη “Barking well media”, ενώ ο τηλεοπτικός παραγωγός θέλει να την εντάξει στο ρόστερ του καναλιού της Παιανίας. Το θέμα είναι το τι ακριβώς θα κάνει, διότι πολλές φορές υπάρχει μία απόσταση ανάμεσα στη διάθεση και στην υλοποίηση.



Οι κουβέντες για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου είχαν κρατήσει πολύ καιρό μέσα στο καλοκαίρι, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία καθώς η Σοφία Αλιμπέρτη δεν ήθελε να κάνει καθόλου gossip και επικαιρότητα, κάτι που η διοίκηση του OPEN έκρινε ότι δεν θα βοηθούσε τη ζώνη να είναι ανταγωνιστική. Αυτή τη στιγμή οι επαφές έχουν “παγώσει”, ωστόσο υπάρχουν 2 -3 ανοιχτά σενάρια που μπορεί να ενεργοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες.



Ένα σενάριο που έχει ακουστεί είναι να αναλάβει ένα μαγκαζίνο με χαρακτηριστικά ευ – ζην στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου (4.30 – 7), η ζώνη που είχε προταθεί και στην Αντελίνα Βαρθακούρη, αλλά η ίδια δεν αποδέχτηκε επουδενί, όπως η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε γράψει σε προηγούμενο άρθρο της, καθώς υπήρχε έντονα και πάλι το εμπορικό κομμάτι. Εναλλακτικά, υπάρχουν στο “τραπέζι” άλλα 2 ανοιχτά σενάρια. Το πρώτο να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι “Τα τετράγωνα των αστέρων” και το δεύτερο ένα νέο παιχνίδι στη βραδινή ζώνη τύπου “Fame Story”, αλλά με αντικείμενο την υποκριτική αντί για το τραγούδι.

Στο OPEN, πάντως, οι αποφάσεις αργούν…



Πηγή: tinasmess





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ