2023-10-10 14:00:03
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: Γύρισα με φίλη μου στο σπίτι χτες για προστασία! Δεχόμουν απειλές ότι θα με χτυπήσουν
Απειλητικά μηνύματα αποκάλυψε πως δέχεται η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τα όσα σχολίασε  για τον δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. Η ίδια, αναφέρθηκε στο γεγονός στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, χτες, 9/10.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο στο Βόλο. «Άντε ρε νούμερο, με τους κλόουν, σας απαυτώνει ο Μπέος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα». Με απειλούν ότι θα έρθουν και θα με βρουν και κάτι παλαβά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικός λαός. Δεν είναι έτσι οι συνάνθρωποί μας. Θα φοβάμαι να γυρίσω και σπίτι και μένω μόνη μου» ανέφερε χτες η Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα, Τρίτη 10 Οκτωβρίου, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι επέστρεψε σπίτι της με μια φίλη της, καθώς φοβήθηκε ύστερα από τις απειλές που δέχτηκε.

«Εχθές γύρισα με προστασία στο σπίτι, με φίλη μου εννοώ. Μην παρεξηγηθώ. Δεχόμουν απειλές ότι θα έρθουν κάποιοι από τον Βόλο – όχι ο ίδιος ο κ. Μπέος δεν μου έστειλε – να μου κάνουν, να μου ράνουν, να με χτυπήσουν επειδή τόλμησα και μίλησα» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρίτη, 10/10/2023: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρίτη, 10/10/2023: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ