2023-10-11 14:00:02
Φωτογραφία για Ουγγαρέζος για Λιάγκα:  Όλοι νούμερα θέλουν...
Εξομολογητική διάθεση φαίνεται ότι είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο οποίος εκτός από την αναφορά του στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τα νούμερα και τον Αχιλλέα Μπέο, αναφέρθηκε στην κόντρα ανάμεσα με τον Αντώνη Κανάκη και τον παρουσιαστή του «Πρωινού», αλλά και τις επιλογές του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη; Πήγε καλά και σε νούμερα, ήταν από τις στιγμές που περνούσε το Πρωινό την Καινούργιου. Κανείς δεν θέλει το καλό των τηλεθεατών, όλοι θέλουν νούμερα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Ήταν ο Γρηγόρης, ο Γιώργος και ο Κανάκης. Ο Αντώνης είχε και θέση στελέχους τότε, ήταν υπεύθυνος ψυχαγωγικού. Υπήρχε αυτή η κόντρα, του ότι βγάζουμε ή δεν βγάζουμε ανθρώπους οι οποίοι ξέρουμε ότι έχουν λόγο από διχαστικό έως και κακοποιητικό. Από τον Νότη Σφακιανάκη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη μέχρι τη Χρυσή Αυγή κλπ.


Ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου, παρόλο που διαφωνούν εξ ορισμού για τον τρόπο που κάνουν αυτή τη δουλειά, υποστηρίζουν ότι πρέπει να τους βγάζεις αυτούς τους ανθρώπους, για διαφορετικούς λόγους. Ο Γρηγόρης γιατί σου λέει ότι πρέπει να ξέρει ο άλλος τι ακούει και ο Λιάγκας γιατί σου λέει ότι αυτοί κάνουν νούμερα. Από την άλλη, ο Κανάκης έλεγε ότι δεν πρέπει να βγαίνουν αυτοί», συνέχισε να λέει ο παρουσιαστής.

«Και ο Κανάκης τα έβαλε με τον σταθμό τον ίδιο, στον οποίο ήταν στέλεχος, που επιτρέπει εκπομπές όπως του Γιώργου. Αυτή ήταν η βάση της διαφωνίας. Ο Αντώνης έκανε διαρκώς παράπονα για την εκπομπή μας. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν σχολιάσαμε μια φωτογραφία του Αντώνη Κανάκη, όταν είχε βάλει μαλλιά. Το παίξαμε ως viral, όχι για να χλευάσουμε και είχε σπαστεί αυτός. Ήταν αστείο. Πήρε λοιπόν και απαίτησε να μας μπει χοντρό χέρι. Δεν ξέρω αν ο Αντώνης ήθελε να κοπούμε, αλλά πήρε το διευθυντή και του είπε να μας βάλει χέρι», τόνισε μεταξύ άλλων.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ