2023-10-12 15:00:01
Φωτογραφία για Μετά τη Φωτιά: Η συγκλονιστική συνέχεια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 - Δείτε το sneak preview



Το «Μετά τη φωτιά», έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα, και εντυπωσίασε με τις καθηλωτικές ιστορίες των πρωταγωνιστών, τις εντυπωσιακές σκηνές και την άψογη σκηνοθεσία του.



Η συγκλονιστική συνέχεια της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 έρχεται απόψε στις 21:00.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 3



Η Ειρήνη, σίγουρη γι’ αυτό που είδε, κατηγορεί μπροστά σε όλους τον Αλέξανδρο ότι αυτός ευθύνεται για τον χαμό της Ανθής στη φωτιά. Ο Άρης αρνείται να πιστέψει ότι η Ιωάννα έχει πεθάνει και επιμένει να γίνει εξέταση DNA της σορού. Η Ιωάννα, αποφασισμένη να πάρει την Ιόλη και να φύγουν κρυφά στο εξωτερικό, ζητάει από τον Νίκο να της βρει πλαστά διαβατήρια. Εκείνος, αγνοώντας τον κίνδυνο, ζητάει τη βοήθεια του Οδυσσέα, την ίδια ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια και τους υπαίτιους της πυρκαγιάς… Η Φαίδρα αποφασίζει να προχωρήσει με το σχέδιό της και μεταφέρει την Ανθή στο σπίτι της... Όταν, όμως, η Ανθή ξυπνάει από τη νάρκωση και συνειδητοποιεί πού βρίσκεται, προσπαθεί να διορθώσει το λάθος που έχει γίνει…



H σειρά βασίζεται στο «Le Bazar de la Charité» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.



«ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ»: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00.



Sneak preview

https://www.youtube.com/watch?v=zhoH5FhGJ2Q











Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ