2023-10-12 15:00:04
Φωτογραφία για Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές



Ο ΠΑΟΚ έκανε αρκετές αλλαγές φέτος στο ρόστερ του. Δεδομένο αυτό. Και κομβικές. Σε όλες τις θέσεις αλλά πολύ περισσότερο στις σημαντικές στον άξονα. Στόπερ, χαφ, επιθετικός, άλλαξαν πολλά στον ΠΑΟΚ. Μόνο ο τερματοφύλακας έμεινε απαράλλακτος (Κοτάρσκι) από τη ραχοκοκαλιά. Ο Ιανουάριος δεν είναι κοντά αλλά δεν είναι και τόσο μακριά.

Οι ομάδες κάνουν τον προγραμματισμό τους από τώρα. Οι σοβαρές. Το ζήτημα είναι τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Μια ματιά στο ρόστερ βάζει δύσκολα ακόμα και στον αχόρταγο κόσμο που πάντα θέλει κάτι παραπάνω, περισσότερο, μεταγραφές και μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Άμυνα, χαφ, κέντρο, επίθεση. Κανείς δε λέει πως είναι πλήρης από πλευράς ποιότητας. Πολλά ακούγονται π.χ. για τον Εκόνγκ, για τον Σαμάτα, για τα δεξιά μπακ, ήρθε βέβαια η νίκη με την Άϊντραχτ και γύρισε για τα καλά η ατμόσφαιρα. Θεωρητικά, ωστόσο, για να πάρει παίκτη ο Λουτσέσκου θα πρέπει και το ρόστερ να μειωθεί
. Να φύγουν δηλαδή κάποιοι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή τέτοιες πληροφορίες δεν υπάρχουν. Μπάλα θα παιχτεί όμως κοντά 2,5 μήνες ακόμα πριν ανοίξει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Τότε βέβαια κρίνονται όλα, τα αποτελέσματα τα κρίνουν όλα. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν το τι θα κάνει στο μάρκετ που έρχεται είναι μια εξίσωση που θα λυθεί με τεράστιο ενδιαφέρον. Χωρίς να έχουν βγει πολλά προς τα έξω, ίσως είναι και αυτό ένα μήνυμα πως κάτι εξετάζεται.

Πηγή: spotrime.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ