2023-10-15 08:00:05
Φωτογραφία για Με καθυστέρηση αλλά διπλό ρόλο η επιστροφή της Αννίτας στο Open

 



To Open μπήκε τελευταίο φέτος στον ανταγωνισμό των καναλιών λόγω της καθυστέρησης της τελικής συμφωνίας μεταξύ της ιδιοκτησίας του καναλιού και του Νίκου Κοκλώνη για την ανάληψη του συνόλου του ψυχαγωγικού προγράμματος εκ μέρους του δεύτερου. Μέχρι στιγμής όλες οι εκπομπές του ενημερωτικού τομέα και τα δελτία ειδήσεων παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις, ο «Έρωτας φυγάς» αναδεικνύεται σε hit της φετινής σεζόν στερώντας από τον «Παράδεισο των Κυριών» του Alpha την πρωτοκαθεδρία στη ζώνη των 20.00 ενώ με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης πορεύεται μέχρι στιγμής το «Πρωινό Σου - Σου» της Ελένης Τσολάκη. 



Η επόμενη εκπομπή που θα βγει στον «αέρα» είναι το μεσημεριανό «Οδός Ζαρίφη 2» με την Κατερίνα Ζαρίφη και αμέσως μετά παίρνει σειρά το «Στην Αννίτα» με την Αννίτα Πάνια. Θα είναι η απογευματινή εκπομπή που κατά πάσα πιθανότητα θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και θα έχει τηλεφωνικές αλλά και εκ του σύνεγγυς εξομολογήσεις ανθρώπων της διπλανής πόρτας, παιχνίδια με τους τηλεθεατές και πολλές εμπορικές τοποθετήσεις. 

Εκεί έχει επικεντρωθεί αυτή τη στιγμή το στήσιμο της εκπομπής ώστε να έρθουν αρκετές δωροθεσίες κάτι που η Αννίτα έχει αποδείξει στην τηλεοπτική καριέρα της πως είναι κάτι το οποίο ξέρει να χειρίζεται καλά. Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι μιάμισι με δύο ώρες. Ακόμη η κατασκευή του πλατό δεν έχει ξεκινήσει. Σε δεύτερο χρόνο μετά τον Ιανουάριο του 2024 η Αννίτα Πάνια θα επιστρέψει και στη βραδινή ζώνη με εβδομαδιαία Late Night εκπομπή που θα φιλοξενεί συνεντεύξεις γνωστών προσώπων της δημόσιας ζωής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Νίκο Κοκλώνη.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ