2023-10-21 07:30:01
Φωτογραφία για Τι ετοιμάζει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Βαγγέλης Δρίσκας στο OPEN;



Ο Βαγγέλης Δρίσκας επιστρέφει ανανεωμένος με τη νέα του εκπομπή «Chef στην κουζίνα σας» και μας ετοιμάζει λαχταριστά πιάτα γεμάτα γεύσεις και αρώματα!

Ο αγαπημένος Chef μας υποδέχεται στο ολοκαίνουργιο εργαστήριό του και μοιράζεται μαζί μας απλόχερα τα μυστικά του για τα σωστά υλικά και τις τεχνικές, καθοδηγώντας μας βήμα-βήμα για να δημιουργήσουμε τα πιο νόστιμα πιάτα που θα καταπλήξουν. Ακόμα, μας ξεναγεί στις τοπικές κουζίνες της Ελλάδας, αλλά και στις κουζίνες του κόσμου και μας δείχνει όλα τα απαραίτητα για να μαγειρεύουμε με αυτοπεποίθηση και χωρίς άγχος, ώστε να έχουμε πάντα το τέλειο αποτέλεσμα.

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 16:30 οι γευστικές προτάσεις ξεκινούν με κροκέτες με φασόλια ενταμάμε που σερβίρονται με χούμους ρεβιθιών. Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει λαχταριστά κοχύλια φούρνου με κιμά και μπεσαμέλ και στη συνέχεια την περίφημη σάλτσα ρομέσκο με λαχταριστά ψητά σουβλάκια λαχανικών. Στην ενότητα «Εστιατόριο στο σπίτι» μας προτείνει καρπάτσιο λαβράκι με ζελέ λάιμ, ενώ στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» φτιάχνει την κλασική και εντυπωσιακή τούρτα αμυγδάλου.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 16:30 ταξιδεύουμε στο Μεξικό για να δοκιμάσουμε ένα εμβληματικό πιάτο: Eντσιλάδας κοτόπουλου. Ακόμα, ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει αρωματικό κάρι λαχανικών με ρεβίθια. Ετοιμάζει την περίφημη πίτσα φρίτα της Νάπολης με τρεις γεμίσεις, αλλά και μία νόστιμη και θρεπτική σαλάτα με ροβίτσα! Το επεισόδιο κλείνει με το απόλυτο σοκολατένιο fudge κέικ με χουρμάδες και αλμυρή καραμέλα!

Κάθε εκπομπή κρύβει πολλή νοστιμιά, πολλές γνώσεις και ακόμη περισσότερες γευστικές εκπλήξεις!

«Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:30 στο OPEN!

Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας

Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου

Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ