2023-10-21 08:00:01
Φωτογραφία για Αυτή είναι η νέα διεγερτική και πρωτότυπη πρόταση του Action 24



Ο Ζήσης Ρούμπος, ηθοποιός, stand up κωμικός και συγγραφέας, αναλαμβάνει να εκτοξεύσει την διάθεσή μας στα ύψη, σήμερα βράδυ και κάθε Σάββατο στις 22:00 με την νέα του εκπομπή «ΓKΑΡΑΖ».



Το «ΓΚΑΡΑΖ» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική τηλεόραση και έρχεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΑCTION 24! Όταν η μουσική συνδυάζεται με χαρούμενη διάθεση και χιούμορ, όταν το κοινό έχει πραγματική διάδραση, τότε δημιουργείται η καλύτερη παρέα. Έτσι, ένα γκαράζ γίνεται το πιο cool μέρος για να ανθίσει κάθε μορφή δημιουργίας, έκφρασης και επικοινωνίας!



Στο «ΓΚΑΡΑΖ», ο Ζήσης Ρούμπος φιλοξενεί κάθε Σάββατο στις 22:00 το βράδυ, νέα μουσικά ταλέντα που με προσωπική σφραγίδα, πάθος και δυναμική βρίσκουν τον χώρο να εκφραστούν. Σε ένα χαλαρό κλίμα, παρουσιάζουν τα τραγούδια τους, αλλά και covers άλλων καλλιτεχνών, ενώ ο Ζήσης Ρούμπος με το αστείρευτο χιούμορ του, καταφέρνει να ξεδιπλώσει τις προσωπικότητες των καλλιτεχνών που φιλοξενεί με χαλαρές συνεντεύξεις. Αστεία παιχνίδια και σχολιασμός ολοκληρώνουν την εκπομπή.



Πρεμιέρα αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 22:00 μέσα από την συχνότητα του ACTION 24  



Δείτε το τρέιλερ εδώ: https://youtu.be/OY3l2CS85Mg



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ