2023-10-23 07:30:03
Φωτογραφία για Πέτρος Κουσουλός: «Μέσα στο Νοέμβριο θα πέσουν λογικά οι υπογραφές για τη νέα μου εκπομπή»





Στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός και αναφέρθηκε στο νέο του τηλεοπτικό βήμα.



Ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να ανακοινώσει το κανάλι με το οποίο θα συνεργαστεί, ωστόσο, ανέφερε ότι το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά.



«Ετοιμάζουμε κάτι τηλεοπτικό, βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, έχουμε συμφωνήσει όσον αφορά το κόνσεπτ και έχουν μείνει κάποια διαδικαστικά που έχουν μείνει αλλά θα λυθούν.



Είναι μια εκπομπή που θα εστιάζει στο κοινωνικό, δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ και την έρευνα. Μέσα στο Νοέμβριο θα πέσουν οι υπογραφές.



Έχω ενημερωθεί ότι υπάρχουν διάφοροι που ήθελαν να βάλουν τρικλοποδιά αλλά όλα καλά!»



«Αν δεν ήταν μια τόσο τραγική ιστορία, θα ήταν κωμικά αυτά που συμβαίνουν. Αυτά που κάνει ο κ. Κούγιας είναι προσχηματικά, δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει την κατηγορουμένη αλλά θέλει να κερδίσει χρόνο.



Πολύ συζητάμε για τον Κασσελάκη. Νομίζω ότι είναι αξιωματικός της αντιπολίτευσης και πρέπει να τον κρίνουμε για τις πολιτικές του θέσεις που τις ψάχνω με το κυάλι. Να ευχηθώ να ανθίσει αυτός ο γάμος.



Ο Κασσελάκης έχει χαράξει τον δικό του δρόμο ανάμεσα σε πολιτική και lifestyle.



Η χώρα χρειάζεται μια δυνατή αντιπολίτευση και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το δώσει».



«Είμαστε σε φάση αγρυπνίας γιατί η μπέμπα είναι 30 ημερών. Είναι ωραία τα πράγματα. Τρεις κόρες πλέον, ούτε εγώ δεν το πιστεύω είναι η αλήθεια».





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ