2023-10-24 08:38:52
Φωτογραφία για Διαμορφώσεις χώρου με παλιά - κλασικά γραφεία
Τα παλιά ξύλινα γραφεία ανήκουν στα πιο κομψά κλασικά - vintage έπιπλα που στην διαμόρφωση ενός σύγχρονου χώρου μπορούν να αξιοποιηθούν διακοσμητικά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. 

Αν και πρόκειται για έπιπλα κλασικού ύφους η τελική αισθητική του σημείου που θα τοποθετηθεί ένα τέτοιο γραφείο μπορεί να διαφέρει σημαντικά από το "αυστηρό" κλασικό ύφος και ένα τέτοιο γραφείο να ταιριάξει απόλυτα ακόμη και σε χώρους σύγχρονης διακόσμησης. 

Το κάθισμα που θα συνδυαστεί ένα τέτοιο γραφείο, η διαμόρφωση - διακόσμηση των τοίχων περιμετρικά του επίπλου όπως και τα αντικείμενα που θα τοποθετηθούν στην επιφάνειά του είναι τα βασικά στοιχεία που διαφοροποιούν την γενική εικόνα. 



Η χρήση διαφορετικών του ξύλου υλικών όπως για παράδειγμα μέταλλο, πολυπροπυλένιο αλλά και τα υφασμάτινα στοιχεία όπως και οι αποχρώσεις, διαφοροποιούν κατά πολύ την εικόνα σε σχέση με διαμορφώσεις που ακολουθούν και για όλα αυτά τα στοιχεία το κλασικό ύφος του επίπλου. 


Διακοσμητικά στυλ όπως το Boho, το κλασικό ή και πιο σύγχρονο Σκανδιναβικό αλλά και το Ethnic είναι ιδανικά για διαμορφώσεις αυτού του τύπου, στις οποίες ένα παλιό ξύλινο γραφείο μπορεί να ενσωματωθεί απόλυτα αρμονικά με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία - έπιπλα του χώρου χωρίς καμιά αλλαγή στην όψη του. 

Το βάψιμο - αναπαλαίωση με κάθε είδους τεχνική είναι επίσης ένας τρόπος ώστε ένα κλασικό ξύλινο γραφείο να αποκτήσει εντελώς νέα όψη και να ενταχθεί απόλυτα πετυχημένα σε κάθε χώρο, είτε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως χώρος εργασίας είτε ως βοηθητικό - διακοσμητικό έπιπλο γενικής χρήσης. 

Ένα επίσης καθοριστικό στοιχείο για την τελική αισθητική του χώρου που τοποθετείται ένα παλιό ξύλινο γραφείο είναι οι αποχρώσεις που γενικά θα κυριαρχούν στο συγκεκριμένο σημείο, με τα απαλά γήινα και σκούρα χρώματα να δημιουργούν μια πιο κλασική εικόνα σε σχέση με την χρήση έντονων και φωτεινών αποχρώσεων.  
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ