2023-10-27 10:40:02
Φωτογραφία για Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Όταν ένα κανάλι δίνει μικρόφωνο κάπου, καλό θα ήταν να ελέγχει πού το δίνει»
Καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26/10 ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος μοιράζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ανάμεσα στη θεατρική παράσταση «Ο θάνατος του εμποράκου» και τα γυρίσματα στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», ρωτήθηκε για το επίμαχο περιστατικό με τον ρεπόρτερ και την ερώτηση που τον εκνεύρισε μπροστά στις κάμερες.

«Δεν εκνευρίστηκα πολύ. Όταν το όποιο κανάλι ή η όποια εκπομπή δίνει ένα μικρόφωνο κάπου, καλό θα ήταν να το ελέγχει πού το δίνει, γιατί μπροστά γράφει το λογότυπο. Δηλαδή εκπροσωπεί ένα κανάλι», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Όταν αυτό το παιδί, δεν καταλαβαίνει πού είναι και τι ρωτάει… Έβγαινα από μία πρεμιέρα μίας παράστασης, η πρώτη ερώτηση ήταν για την πρεμιέρα και η δεύτερη για τη σχέση μου. Πλέον είμαι 61 ετών, δε μπορώ», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά.


«Δεύτερη ερώτηση; Με ενόχλησε που είπα ότι δεν θέλω να απαντήσω και επέμενε. Δεν με άκουγε, ήθελε να πει το δικό του. Εγώ ήθελα να μιλήσω για την παράσταση», επισημαίνει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, κλείνοντας το θέμα.

«Όταν είμαι καλεσμένος κάπου, θέλω να δω την εκπομπή. Έχουν αλλάξει πια οι εκπομπές, έχουν ξεφύγει από το lifestyle. Σχολιάζετε όλοι τον τηλεοπτικό κόσμο και όχι μόνο. Σχολιάζετε και τις πρεμιέρες και τα θεατρικά έργα και κοινωνικές συμπεριφορές. Έχει ανοίξει η θεματολογία των εκπομπών και αυτό μου αρέσει», παραδέχεται στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ