2023-11-01 12:55:14
Φωτογραφία για Τετάρτη, 1/11/2023: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Συμπληρώνουμε τους πίνακες της εργασίας 2 (σελίδα 32 - Τ.Ε.) και κάνουμε την εργασία 5, στη σελίδα 35 (Τ.Ε.). Το προτεινόμενο κείμενο με τις σύνθετες λέξεις, για όποιον δυσκολεύεται, μπορεί να αντικατασταθεί με απλές προτάσεις που να περιλαμβάνουν καθεμιά από τις λέξεις. Για οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια ανατρέξτε στην αντίστοιχη ανάρτηση.

Μαθηματικά: Με τη συνδρομή της αντίστοιχης ανάρτησης, λύνουμε τις ασκήσεις 3, 4, το πρόβλημα 1 και το πρόβλημα 2 (σελίδες 39 και 40 - Τ.Ε.).

Σχολική ζωή: Αύριο Πέμπτη (3η ώρα) και μεθαύριο Παρασκευή (3η ώρα), 2/11 και 3/11, η τάξη μας θα πραγματοποιήσει τον πρώτο δανεισμό της από τη σχολική μας βιβλιοθήκη. Η διαδικασία θα γίνει σε δύο μέρη, ώστε να κάνουν εξάσκηση στα πόστα τους οι νέες ομάδες υποστήριξης της βιβλιοθήκης μας από το 4ο Δ. Σ.. Επομένως, όποιος επιθυμεί να δανειστεί το πρώτο του βιβλίο για φέτος, μπορεί να το κάνει αύριο και μεθαύριο, ως εξής: οι μαθητές και μαθήτριες από την Έφη Α. μέχρι και τον Νίκο Κ. θα δανειστούν αύριο, ενώ οι υπόλοιποι την Παρασκευή. Δεν ξεχνάμε να φέρουμε τις κάρτες δανεισμού γιατί διαφορετικά είναι αδύνατη η χρήση της βιβλιοθήκης.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ