2023-11-04 16:02:41
Φωτογραφία για Έρχεται νέα σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου: «Έκλεισε» η πρωταγωνίστρια

 

Έτοιμο είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reader, το σενάριο της νέας κωμικής σειράς του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Alpha την επόμενη τηλεοπτική σεζόν 2024 - 2025.

Θα είναι μια κωμωδία γραμμένη για την τηλεόραση καθώς θα σατιρίζει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες της μικρής οθόνης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το επιτυχημένο δίδυμο καταπιάνεται με αυτή τη θεματική: Το «Δις Εξαμαρτείν» του Mega έβαλε το τηλεοπτικό κοινό στα παρασκήνια του ενημερωτικού τομέα ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού των '90s, το κινηματογραφικό «Το κλάμα βγήκε απ’ τον Παράδεισο» αλλά και το θεατρικό «Το δικό μας σινεμά» διακωμώδησαν με νοσταλγική διάθεση όλο το φάσμα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του 1960 και κυρίως τις εμπορικές ταινίες της εποχής.

Τώρα το δίδυμο είναι έτοιμο να βάλει το κοινό στα ενδότερα της σύγχρονης τηλεόρασης. Η πρώτη ηθοποιός που δέχθηκε πρόταση για συμμετοχή στη σειρά και μάλιστα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Βίκυ Σταυροπούλου που έχει πολλές φορές συνεργαστεί με το συγγραφικό δίδυμο, ενώ το ίδιο κάνει και φέτος στο θέατρο με τους «Μπαμπάδες με Ρούμι».

Η σειρά θα προβάλλεται με ένα ή και δύο επεισόδια σε εβδομαδιαία βάση. 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ