2023-11-13 14:20:27
Φωτογραφία για Ο «πόλεμος» της κωμωδίας - Θα δούμε το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή ;



Σε… μάχη χαρακωμάτων εξελίσσεται η αναζήτηση κωμικών σειρών για την προσεχή σεζόν ανάμεσα στο Mega και τον Alpha. Το συγγραφικό δίδυμο Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, μετά από τριετή συνεργασία με το Mega, αποχώρησε, διατυπώνοντας δημόσια σαφείς αιχμές κατά του καναλιού για το πώς χειρίστηκε τη σειρά τους «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», και οδεύει ολοταχώς προς τον Alpha.

Οι συζητήσεις των δημιουργών με το κανάλι της Κάντζας βρίσκονται σε τελικό στάδιο, αλλά ακόμα η συμφωνία δεν έχει υπογραφεί. Η νέα κωμική σειρά που έχουν στα σκαριά οι Ρέππας – Παπαθανασίου θα θυμίζει εν μέρει την ταινία τους «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», ενώ θα έχει στοιχεία παρωδίας γνωστών δραματικών σειρών όπως το «Μαύρο ρόδο» και ο «Σασμός». Για την εν λόγω σειρά, το συγγραφικό δίδυμο φέρεται να έχει κλείσει προφορικά δημοφιλείς ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Καίτη Κωνσταντίνου, η Βασιλική Ανδρίτσου, ο Χάρης Χιώτης (από τα «Νούμερα») και ο Κώστας Κόκλας.


Πώς «απαντά» το Mega στην κωμική… επέλαση του Alpha;

Όπως αναφέρει η Reallife, μετά την αποχώρηση των Ρέππα – Παπαθανασίου, το κανάλι της Συγγρού βρίσκεται σε συζητήσεις με το έτερο συγγραφικό δίδυμο της κωμωδίας Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Μάλιστα, τοποθετεί τον πήχυ πολύ ψηλά, με στόχο να επαναφέρει το ανολοκλήρωτο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;». Η θρυλική σειρά έκλεισε άδοξα στο 7ο επεισόδιο, χωρίς ποτέ να αποκαλυφθεί τι απέγιναν οι τέσσερις γυναίκες, οι οποίες… ξεκίνησαν το #MeToo πριν από 24 χρόνια. Το μεγαλεπήβολο σχέδιο να ολοκληρώσουν επιτέλους την -κατά πολλούς- καλύτερή τους σειρά έχει μπει για τα καλά στο μυαλό των Ρήγα – Αποστόλου τα τελευταία χρόνια. Προηγούμενες συζητήσεις που αφορούσαν την επαναφορά του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» δεν προχώρησαν λόγω του υψηλού κόστους που θα έχει αυτό το εγχείρημα. Αυτή τη φορά, το Mega φαίνεται αποφασισμένο να προχωρήσει στο μεγάλο βήμα, κρίνοντας ότι την προσεχή σεζόν η τάση στην TV θα στραφεί προς το κωμικό. Και ενώ οι συζητήσεις με τους Ρήγα – Αποστόλου συνεχίζονται, πληροφορίες αναφέρουν ότι το Mega «χτυπάει» τους ίδιους ηθοποιούς που έχουν αρχικά «κλείσει» με τους Ρέππα – Παπαθανασίου στον Alpha, για να τους εντάξει σε δικές του κωμικές παραγωγές

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Γκαρσία επίστρεψε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Γκαρσία επίστρεψε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ