2023-11-17 08:45:04
Φωτογραφία για Η Μάγισσα (Spoiler): Νικηφόρες και Ασημίνα ξανά μαζί;



Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς έτσι κερδίζει ο Αντρέι την καρδιά της Θεοφανώς.

Η αποκάλυψη ότι ο Αντρέι είναι ο γιος του Τζανέτου και ταυτόχρονα και ο κληρονόμος και αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη θα γίνει πολύ αργότερα, κοντά στον Φεβρουάριο. Η είδηση θα σκάσει σαν βόμβα στον πύργο και θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή!

Ο Μάρκος δεν θα έχει πια κανένα δικαίωμα να είναι αρχηγός, κάτι που θα προκαλέσει την αντίδραση του Μιχαήλ! Από την άλλη ο Κανέλλος θα στηρίξει τον ανιψιό του και γιο του αγαπημένου του αδελφού, και αυτό θα τον φέρει σε ρήξη με τον Μιχάηλ.

Παράλληλα με όλα αυτά, ο Αντρέι θα έρθει κοντά ερωτικά με τη Θεοφανώ, η οποία μέχρι και εκείνη τη στιγμή θα είναι ερωτευμένη με τον Μάρκο. Μόνο που δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι μαζί του και έτσι ο Ρώσος αρχίζει να την κερδίζει μέρα με τη μέρα.



Εννοείται πως όταν αυτό πέσει στην αντίληψη του Μάρκου θα τον εκνευρίσει και θα ανοίξει νέο πόλεμο με τον ξάδελφό του τόσο για την αρχηγία της οικογένειας όσο και για την καρδιά της Θεοφανώς.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ