2012-07-01 19:28:11
Φωτογραφία για ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη στον Ολυμπιακό, την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σε ό,τι αφορά τα θέματα που «καίνε». Από τη Δευτέρα όμως, θα υπάρξουν... ανακοινώσεις.

Πρώτο μέλημα των ερυθρόλευκων να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και μέρες, αλλά οιπρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έκαναν μια τελευταία... έρευνα αγοράς την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε και από αύριο αναμένονται ανακοινώσεις. Ο 47χρονος τεχνικός θα είναι, εκτός φοβερού απροόπτου, ο διάδοχος του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον ερυθρόλευκοπ πάγκο.

Μόλις επισημοποιηθεί η πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα, θα αρχίσει να συμπληρώνεται και το ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Γιώργος Πρίντεζης ζυγίσει τα δεδομένα και εντός των επόμενων ημερών θα αποφασίσει εάν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ή θα δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Ο Κάιλ Χάινς θα συνεχίσει στο Λιμάνι ενώ τουλάχιστον ένας εκ των Άντιτς, Κέσελ και Γκετσεβίτσιους θα αποτελέσουν παρελθόν.

Όσο για τους Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ, προτεταιρότητα τους είναι το ΝΒΑ, αλλά αν δεν βρουν κάτι καλό στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ενδέχεται να αγωνιστούν και τη νέα σεζόν με τα ερυθρόλευκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ