2023-11-28 11:48:50
Φωτογραφία για DIY Εύκολα χριστουγεννιάτικα έλατα μόνο με φωτάκια για εξωτερικούς χώρους
Ευφάνταστος και απλός τρόπος για να στολίσετε τον κήπο ή την αυλή με ένα ή και περισσότερα έλατα με μόνο ...στολίδι τους χριστουγεννιάτικα φωτάκια. 

Εκτός από led εξωτερικού χώρου θα χρειαστείτε μόνο απλό πλαστικό σωλήνα μέτριου πάχους, μεταλλικά δίχαλα (συνδετήρες) στερέωσης -που θα βρείτε σε καταστήματα με είδη κιγκαλερίας- και πολύ μικρή ποσότητα πράσινου χρώματος. 

Βάψτε αρχικά τον σωλήνα σε σκούρο πράσινο χρώμα. 



Με ένα πριονάκι χειρός ή ένα οδοντωτό μαχαίρι ανοίξτε μερικές εγκοπές στην μία άκρη του σωλήνα και στερεώστε τον σταθερά στο έδαφος. 

Στερεώστε - δέστε ελαφρά την άκρη από τα φωτάκια σε μία από τις εγκοπές του σωλήνα και στην συνέχεια δημιουργείστε διαδοχικές σειρές, στερεώνοντας το καλώδιο εναλλάξ στον σωλήνα και σε ένα δίχαλο στερεωμένο σταθερά στο έδαφος. 

Το μόνο που επιπλέον θα χρειαστεί στην διάρκεια της κατασκευής είναι μέτρημα ώστε οι αποστάσεις ανάμεσα στις σειρές του καλωδίου αλλά και αυτές μεταξύ των δίχαλων να είναι ίσες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα συμμετρικό. 



Όλες οι αντίστοιχου τύπου χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις που βασίζονται μόνο σε φώτα δεν έχουν ιδιαίτερα όμορφη όψη στην διάρκεια της ημέρας. 

Όμως φωτισμένη δημιουργεί μια ιδιαίτερα γιορτινή εικόνα, που διαφοροποιείται ανάλογα με το αν θα χρησιμοποιηθούν μονόχρωμα ή πολύχρωμα φώτα. 

Αν επιλέξετε να δημιουργήσετε περισσότερα από ένα τέτοια φωτεινά έλατα, "παίξτε" με το μήκος των σωλήνων, κόβοντάς τους ανάλογα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αποτελείται αντίστοιχα από διαφορετικού ύψους έλατα. 



ΠΗΓΗ:

hometalk.com


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ