2023-12-12 18:35:23
Φωτογραφία για Γιώργος Καραμίχος: Μου έχουν ευχηθεί μέχρι και να πεθάνω σε κάποια περιοδικά
Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για τα επαγγελματικά του, τα παιδιά του, αλλά και τα πιο αρνητικά σχόλια που έχει λάβει από τα μέσα ενημέρωσης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Mega καλημέρα».

«Δεν θέλω με τίποτα - έχω πάρει αυτή την απόφαση εδώ και χρόνια - να κάνω θέατρο και τηλεοπτικά γυρίσματα παράλληλα, αισθάνομαι ότι αδικώ τους ρόλους και δεν θέλω καμία έκπτωση και καμία δικαιολογία. Είναι πιο σωστό και για τους συναδέλφους, αν δέκα άνθρωποι κάνουν 30 δουλειές δεν θα μπορέσει να φτουρίσει το πράγμα, είμαστε μικρή αγορά. Είναι καλό να μοιράζονται και τα ποσά και οι ρόλοι. Απείχα πάρα πολλά χρόνια, σχεδόν 10 χρόνια δεν είχα δουλέψει στο θέατρο και σε γυρίσματα στην Ελλάδα, όσο ήμουν στην Αμερική και όσο ήμουν στην Αμερική φρόντιζα περνάω διαστήματα πιο οικογενειακά με το παιδί που ήταν μικρό», είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Και συνέχισε σχετικά με τα οικογενειακά του: «Όσο ο γιος μου ήταν μικρός δεν του είχαμε πει ποτέ "μη", ήταν ένα πείραμα που λειτούργησε
. Προσπαθώ να ακούω το παιδί. Όταν είναι υπερβολικά τα όρια προς ένα παιδί και υπάρχει περιχαράρκωση, δεν υπάρχει χώρος να ανθίσει η αγάπη. Η κόρη μου, το πρώτο μου παιδί, με έχει εκπαιδεύσει για τον γιο μου και ο γιος μου για ό,τι άλλο έρθει στη ζωή μου. Στο κομμάτι της πατρότητας με δυσκόλεψε περισσότερο να είμαι παρών, γιατί κάποιες φορές δεν μπορούσα λόγω ταχύτητας, λόγω αναγκών, αλλά γενικώς το να είμαι παρών είναι το μέλημα μου».

Επίσης, αναφορικά με δυσάρεστα πράγματα που έχει ακούσει ποτέ για τον εαυτό του από τον Τύπο, ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «Δεν ξέρω αν θα κάνω και κάτι άλλο στην τηλεόραση, θέλω να διατηρώ την αίσθηση ελευθερίας μέσα μου. Πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση με τα media, κάποιες φορές με έχουν βρίσει. Πουλάκια είναι Αρετούσα μου, πουλάκια είναι και ας λένε. Μου έχουν ευχηθεί μέχρι και να πεθάνω σε κάποια περιοδικά, γιατί δεν με άφησαν από το γύρισμα να πάω στη φωτογράφιση εγκαίρως. Οι δημοσιογράφοι για κάποιον λόγο... το οποίο το ξέρανε, γιατί δεν ήταν δική μου δουλειά, δηλαδή δεν μπορούσα να πάω και καθυστέρησα. Ο καθένας κουβαλάει το δικό του φορτίο».

Στο τέλος, ο ηθοποιός δήλωσε: «Προφανώς έχω νιώσει έπαρση και ειδικά πιο μικρός προσπαθούσα να τη διαχειριστώ. Φαντάζομαι άμα ρωτήσετε ανθρώπους γύρω, ναι για κάποιους έχω φερθεί και σαν ψώνιο, δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου και σίγουρα δεν είναι η πρόθεσή μου τώρα. Αλλά αυτό το βλέπουν οι απέξω, δεν ξέρω, δεν ξέρω αν το ισορροπώ, εύχομαι να το ισορροπώ, αλλά αυτό το κρίνουν οι απέξω».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρέθηκε η 40χρονη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βρέθηκε η 40χρονη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ