2023-12-12 14:26:46
Φωτογραφία για ΣΩΤÉ: Δείτε το trailer της ανατρεπτικής κωμικής σειράς

 



Η νέα πρωτότυπη κωμική σειρά «ΣΩΤÉ», με πρωταγωνίστρια την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου με διπλό επεισόδιο αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Η πιο πικάντικη γαστροκωμωδία της χρονιάς έρχεται γαρνιρισμένη με ισχυρές δόσεις σουρεαλισμού, όπου o κυριλέ κόσμος της υψηλής γαστρονομίας μπαίνει στο μπλέντερ μαζί με το χάος ενός ριάλιτι μαγειρικής, δημιουργώντας την απόλυτη συνταγή καταστροφής.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη «μαγειρεύει» τον πιο εκκεντρικό χαρακτήρα της φετινής σεζόν! Αντισυμβατική, αντικοινωνική και αντιδραστική, η «ΣΩΤÉ» είναι ακριβώς ό,τι ψάχνεις σε μια πετυχημένη, εκρηκτική συνταγή: χαρακτήρα, υφές, ένταση.

Λίγα λόγια για την ιστορία

H ζωή της πολυβραβευμένης chef Σωτηρίας «Σωτέ» Βοκάκη γίνεται σαλάτα όταν αναγκάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει την κριτική σε ένα προβοκατόρικο reality show μαγειρικής. Παραγωγός του reality είναι η κόρη της, με την οποία έχει να μιλήσει πάνω από δέκα χρόνια. Και μπορεί το βιογραφικό της Σωτέ να ταιριάζει απόλυτα με τον ρόλο του κριτή, αλλά όχι και το πόσο εκνευριστικά κυνική είναι. Και το επιδόρπιο; Τις τελευταίες εβδομάδες έχει χάσει εντελώς... τη γεύση της!

Η ΣΩΤΕ, ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Η Σωτέ είναι… παράξενο φρούτο. Είναι αυστηρή, εργασιομανής, αντικοινωνική και το μόνο πράγμα που είναι πιο κοφτερό από τα κρητικά μαχαίρια της είναι το κυνικό της χιούμορ. Αυθεντική και αφοπλιστικά ειλικρινής, θα οδηγήσει το reality στην καταστροφή ή θα κάνει το κοινό να τη λατρέψει.

Δεν τη λες κι εύκολο άνθρωπο. Προτιμάει να μιλάει με το ψωμί που ψήνει παρά με τους ανθρώπους που την περιτριγυρίζουν. Κάθε ψωμί που συναντάει η Σωτέ έχει φωνή που μόνο αυτή ακούει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ψωμί της απαντάει. Η Σωτέ έχει μάθει να διαχειρίζεται το ψωμί. Αν θέλει να το

κάνει να σκάσει, το κόβει αργά και βασανιστικά. Κι αν τη διασκεδάζει, το αλείφει με βούτυρο ή του κάνει σπα, δηλαδή παπάρα σε ωραία σάλτσα.

Κάτι στον τρόπο που δεν χαμπαριάζει κάνει τους ανθρώπους να την αγαπούν βαθιά. Μην φανταστείτε πολλούς, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα τους ενός χεριού. Κάποιου που έχει χάσει και κάνα δυο δάχτυλα. Σερβίρει αποδομημένες ελληνικές συνταγές και είναι η γυναίκα σεφ που έκανε τους Γάλλους κριτικούς γεύσης να εκστασιάζονται μόνο στο άκουσμα της λέξης «lahanodolmá». Αυτό που στα μάτια των κριτικών φαίνεται δημιουργικότητα, είναι στην πραγματικότητα η αδυναμία της Σωτέ να συνδεθεί με οτιδήποτε, ακόμα και με μια συνταγή. Άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά να οδηγείται στην αυτοκαταστροφή. Δεν έχει κάψει ποτέ φαγητό, αλλά ειδικεύεται στο να καίει τις γέφυρες με κάθε άνθρωπο που κινδυνεύει να δεθεί μαζί της. Tεμαχισμένες φιλίες. Συνεργασίες που έγιναν κιμάς. Και μια κόρη που παθαίνει δηλητηρίαση και μόνο όταν ακούει τη λέξη «Σωτέ». Όταν η Μαριάννα (Κατερίνα Μαυρογεώργη) , η κόρη που έχει να δει πάνω από δύο δεκαετίες, ζητάει τη βοήθειά της, η Σωτέ αφήνει πίσω τη ζωή της κι έρχεται στην Ελλάδα για να κάνει αυτό που όλοι οι εσωστρεφείς αυτού του κόσμου αποφεύγουν μετά μανίας: να εκτεθεί. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα για τη Σωτέ. Αλλά, αυτός ο κάποιος θα ήταν βαθιά γελασμένος. Γιατί η Σωτέ χάνει το μόνο εφόδιο στο οποίο μπορούσε πάντα να βασιστεί: τη γεύση της. Και ένα τέτοιο μυστικό δεν κρύβεται εύκολα.

Το νέο ΑΝΤ1+ Original «Σωτέ» αποτελείται από 8 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ με διπλό επεισόδιο. Κάντε εγγραφή στο antennaplus.gr και δείτε την πιο ανατρεπτική κωμωδία της χρονιάς.

Πρωταγωνιστούν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Βασίλης Κουκαλάνι, Βασίλης Μαγουλιώτης κ.α.

Σενάριο: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Γιώργος Γαρυφαλλάκης, Παναγιώτης Μελίδης

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Σταύρος Τσιαούσης

Εκτέλεση Παραγωγής: Filmiki Productions

Δείτε το νέο trailer 









Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ