2023-12-24 23:19:35
Φωτογραφία για Βρετανία: Χριστουγεννιάτικο χάος στα σιδηροδρομικά ταξίδια λόγω απεργίας
Η απεργία των εργαζομένων στη σήραγγα της Μάγχης έχει εμποδίσει τα σιδηροδρομικά ταξίδια μεταξύ Γαλλίας και Βρετανίας.

Mία αιφνιδιαστική απεργία από το προσωπικό της Eurotunnel, της υποθαλάσσιας σήραγγας που συνδέει τη Βρετανία με την ηπειρωτική Ευρώπη, οδήγησε σε αναστολή των σιδηροδρομικών δρομολογίων μέσω του τούνελ της Μάγχης, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η εταιρία λειτουργίας της σιδηροδρομικής σύνδεσης Eurostar, απειλώντας τα χριστουγεννιάτικα σχέδια πολλών ταξιδιωτών.

«Λυπούμαστε που αντιμετωπίσατε προβλήματα σήμερα, αυτό οφείλεται σε αιφνιδιαστική απεργιακή κινητοποίηση από το προσωπικό της Eurotunnel», ανέφερε η Eurostar σε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), συνιστώντας στους επιβάτες να επαναπρογραμματίσουν το ταξίδι τους, εάν είναι δυνατόν.

Στην ενημερωτική της σελίδα, η Eurostar δήλωσε ότι η κίνηση τρένων προς και από το Λονδίνο έχει αυτή τη στιγμή ανασταλεί.Στην πλατφόρμα Χ αναρτήθηκαν νωρίτερα πολλά, μη διασταυρωμένα, μηνύματα από ανθρώπους που δήλωναν ότι βρίσκονταν αποκλεισμένοι σε τρένα ή στους σταθμούς λόγω απεργίας της τελευταίας στιγμής από το προσωπικό της Eurotunnel. Ορισμένοι ανέφεραν ότι τα τρένα πιθανόν επιστρέφουν στους σταθμούς αναχώρησής τους.

huffingtonpost.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ