2024-01-24 11:40:02
Φωτογραφία για Το παζάρι της τελευταίας στιγμής Καφετζή – Ατζούν για το «Survivor»
Έτοιμος προς αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο είναι ο πρώην παίκτης του «Survivor», Τζέιμς Καφετζής. Το ριάλιτι βιώνει πρωτοφανή πίεση στους πίνακες τηλεθέασης όχι μόνο από την Ελληνική μυθοπλασία, αλλά από το «MasterChef» που όχι μόνο έχει βελτιώσει τα ποσοστά του σε σχέση με προηγούμενες τηλεοπτικές σεζόν, αλλά κατάφερε τις τελευταίες ημέρες να ξεπεράσει τα νούμερα τηλεθέασης του «Survivor» στο δυναμικό κοινό.

Ενδεικτικά είναι τα ποσοστά της Nielsen της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου. Το «Master Chef» σημείωσε 18% στο δυναμικό κοινό και 13% στο σύνολο, 16% ήταν ο μέσος όρος του «Survivor» στο δυναμικό κοινό ενώ στο σύνολο του κοινού το ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε 17,5%. Οι απαιτήσεις του πάλαι ποτέ «πρίγκιπα» του ριάλιτι Τζέιμς Καφετζή έγιναν δεκτές από την παραγωγή.

Οι φήμες κάνουν λόγο για αμοιβή 12.000 ευρώ την εβδομάδα ενώ φέρεται να κατάφερε να εξασφαλίσει και την παροχή ενός εφάπαξ ποσού πριν την αναχώρησή του για την Καραϊβική. Στο παρασκήνιο, πάντως, οι κρούσεις για συμμετοχή στο «Survivor» συνεχίζονται και με άλλα πρόσωπα από το χώρο του θεάματος. 

Πηγή:reader

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ