2024-02-01 12:24:53
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου κατά Κωνσταντάρα: Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, λίγος! - Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη
Την άποψή της για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν δίστασε να προχωρήσει σε μία πρωτοφανή «επίθεση» προς τον γνωστό δημοσιογράφο, παραδεχόμενη την αντιπάθεια που τρέφει για τον συνεργάτη της Φαίης Σκορδά.

«Μιλάει ο άνθρωπος που ανοίγει καθημερινά έριδες και διχόνοιες. Συγνώμη, παιδιά, που το λέω αλλά δεν τον έχω σε καμία υπόληψη τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ενώ τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, τα υπόλοιπα παιδιά δεν μου έχουν κάνει τίποτα… ξέρω ότι του δίνω αξία αλλά θέλω να πω δύο πράγματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ίσως σε όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος. Ένας άνθρωπος που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους, για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα», τόνισε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.


«Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι και λίγος, της αξίζει της Φαίης ένας πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή… για αυτό το άτομο δεν θέλω να μιλάω.

Ξέρεις τι έχει πει για μένα; Τι έχει υπονοήσει; Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και την άποψή μου θα τη λέω», υπογραμμίζει η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εκφράζει την αντίθεσή του για τον τρόπο που τοποθετείται η οικοδέσποινα.

«Για μένα ο τρόπος που χειρίστηκε και αυτό το θέμα (του πένθους της Φαίης) δεν τιμάει καθόλου τη Φαίη. Η Φαίη αξιοπρεπέστατη, για αυτόν δεν έχω τι να πω. Αλλά ποια είμαι εγώ που θα κρίνω κοτζάμ Λάμπρο Κωνσταντάρα;», επισήμανε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας πάσα για διαφημίσεις.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέμπτη, 1/2/2024: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέμπτη, 1/2/2024: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ