2024-02-01 11:56:00
Φωτογραφία για ΕΟΠΥΥ: Παραίτηση του Γενικού Διευθυντή - Ποιος αναλαμβάνει καθήκοντα
Μετά από 7 χρόνια στον Οργανισμό, παραιτήθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), Γιώργος Αγγούρης.

Η παραίτησή του κ. Αγγούρη έγινε γνωστή με ανακοίνωση της Διοικήτριας του ΕΟΠΥΥ, κας Θεανώς Καρποδίνη, στην οποία ενημέρωνε ότι τα καθήκοντα της προϊσταμένης Γενικής Διεύθυνσης Οργάνωσης και Σχεδιασμού Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας, ανατέθηκαν στην κα Παναγιώτα Λίτσα.

Στην ίδια ανακοίνωση, 

....η Διοίκηση του Οργανισμού εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κ. Γ. Αγγούρη για το έργο και τις υπηρεσίες που προσέφερε κατά το διάστημα που ασκούσε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή, «κυρίως λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας και του συντονισμού όλων των Διευθύνσεων του Οργανισμού, και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Προϊσταμένου Περιφερειακής Διεύθυνσης στην Αθήνα, όπου σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει».

Τέλος, η Διοίκηση εύχεται στην κα Π. Λίτσα, η οποία έχει υπηρετήσει σε καίριες θέσεις ευθύνης στον Οργανισμό επί σειρά ετών, «καλή επιτυχία» στα νέα της καθήκοντα ως Γενική Διευθύντρια.

Πηγή: dailypharmanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ