2024-02-12 12:27:46
Φωτογραφία για Άρης Πορτοσάλτε: «Θα τα βρούμε στην Δικαιοσύνη» – Η απάντησή του για τον στίχο του Πάνου Βλάχου που προκάλεσε αντιδράσεις
Στη Δικαιοσύνη σκοπεύει να προσφύγει ο Άρης Πορτοσάλτε εναντίον του ηθοποιού και τραγουδιστή, Πάνου Βλάχου για το «Μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Όπως είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ, «χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη Δικαιοσύνη».

Ο ίδιος τόνισε ότι «ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό, τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, έπαιζε σε ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη και, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, τραγουδούσε «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».


Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη

Το συγκεκριμένο τραγούδι και ο συγκεκριμένος στίχος προκάλεσαν και την αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα social media.

Η απάντηση του Πάνου Βλάχου

Ο Πάνος Βλάχος απάντησε με ένα story στο Instagram αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε για το «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά» έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και τραγουδιστής  στην ανάρτησή του.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ