2024-02-20 18:20:52
Φωτογραφία για Εργατικό Κέντρο Λάρισας: Άμεση λύση στις μετακινήσεις εργαζομένων με τον προαστιακό
Οι εργαζόμενοι που μετακινούνται καθημερινά στον σιδηροδρομικό άξονα Λάρισα-Θεσσαλονίκη ταξιδεύοντας με τον προαστιακό βιώνουν εδώ και καιρό μια τραγική κατάσταση. 

ekl.gr

Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις και τις αφίξεις των δρομολογίων με συνέπεια οι συνάδελφοι να καθυστερούν στην προσέλευση στην δουλειά τους καθώς και στην επιστροφή στον τόπο κατοικίας τους. Σ΄ αυτό ήρθαν να προστεθούν για ακόμα μία φορά οι αλλαγές καθώς και οι καταργήσεις δρομολογίων.

Είναι απαράδεκτο να γίνεται αυτό τη στιγμή που η εταιρεία HELLENIC TRAIN εκδίδει κάρτες πολλαπλών διαδρομών που ισχύουν για μεγάλα διαστήματα ακόμα και ένα χρόνο. Οι συνάδελφοι μας εκδώσαν τις συγκεκριμένες κάρτες με γνώμονα τα εκάστοτε δρομολόγια με αποτέλεσμα τώρα να μένουν στον αέρα, να μην έχουν τρόπο μεταφοράς προς και από την εργασία τους και να έχουν φυσικά προπληρώσει από τη στιγμή μάλιστα που η HELLENIC TRAIN δεν τους επιτρέπει να επιβιβαστούν στα intercity , με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να βρουν άλλους τρόπους μεταφοράς και να πληρώνουν ξανά για να πάνε στην εργασία τους.


Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων μας και εκφράζει συγχρόνως την αγανάκτηση τους. Απαιτούμε να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα τους, να αποκατασταθούν τα δρομολόγια βάζοντας επιπλέον τρένα καθώς και επιτρέποντας τους την επιβίβαση στα τρένα intercity.

Απαιτούμε :Επαναφορά και πύκνωση όλων των δρομολογίων.

Επιβίβαση όλων των εργαζομένων με κάρτες που έχουν εκδοθεί με έκπτωση σε όλα τα τραίνα intericity.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ