2024-03-02 08:50:03
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας για την Μαρία Κορινθίου: Ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία»

 



Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ANT1, μεταξύ άλλων απάντησε για τις δύο αποχωρήσεις από την εκπομπή του, αυτή της Δούκισσας Νομικού και της Μαρίας Κορινθίου που ακολούθησε…



Για τη Δούκισσα Νομικού: «Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα η Δούκισσα, ταλαντούχο πλάσμα, πολύ ωραία γυναίκα και πολύ επιτυχημένη στη ζωή της. Ήταν και δική μου πρόταση στον σταθμό για να έρθει. Δεν ταίριαξε όμως η Δούκισσα σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόταν και εκείνη να ασφυκτιά και γω αισθανόμουν ότι δεν θα κολλήσει ποτέ αυτό το πράγμα. Οπότε νομίζω ορθώς αποχώρησε η Δούκισσα, την οποία εκτιμώ αφάνταστα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. 



Για τη Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι έχει γίνει. Εγώ με την Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι στην εκπομπή

. Η Μαρία δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Η Μαρία ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν ποια είναι τα εμπορικά, δεν επιλέγω τα εμπορικά και δεν λέω σε κανέναν πως να πει τα εμπορικά. Από κει και πέρα κάτι έγινε, το οποίο δεν έχω αντιληφθεί και γι’ αυτό η Μαρία δεν έχει πει ποτέ κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με κάποιους άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω , μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία».



«Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης.

Δεν είχα κάτι να της πω για να το ακούσει ή κάτι να της πω για να μην το ακούσει» τόνισε, ακόμα, ο Γιώργος Λιάγκας στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1. «Είναι αυτό που λέμε ότι έχω πληρώσει σφάλματα μου αλλά έχω πληρώσει και πράγματα στα οποία δεν είχα καμία συμμετοχή και καμία γνώση», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου.







Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ