2024-03-01 22:43:54
Φωτογραφία για herbs quotes...όταν με ρώτησαν είπα - ...η βασική αιτία των ανισορροπιών του οργανισμού μας είναι ένας συνδυασμός κακής διατροφής, έλλειψης ενδιαφερόντων, καθιστικής ζωής  και έκθεσης σε περιβαλλοντικές τοξίνες.
... όταν με ρώτησαν είπα πως η βασική αιτία των ανισορροπιών του οργανισμού μας είναι ένας συνδυασμός κακής διατροφής, 

έλλειψης ενδιαφερόντων, 

καθιστικής ζωής και έκθεσης σε περιβαλλοντικές τοξίνες!!!... όταν με ρώτησαν είπα πως πρέπει να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους γύρω μας, ώστε να αναλάβουν την ευθύνη της υγείας τους,

να γνωρίσουν τις φυσικές θεραπευτικές πρακτικές, ώστε να ακολουθήσουν μια πορεία φυσικής υγείας και ευεξίας!!!

... όταν με ρώτησαν είπα πως η φιλοσοφία μου για την υγεία και την ευεξία μας, επικεντρώνεται γύρω από την έννοια της υποστήριξης των φυσικών διεργασιών του σώματός μας!!!

Το σώμα μας έχει μια έμφυτη νοημοσύνη και ικανότητα να λειτουργεί σωστά και οι φυσικές θεραπείες και πρακτικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της ισορροπίας μας και της ζωτικότητας μας!!!

... όταν με ρώτησαν είπα πως πρέπει να ψάχνουμε πάντα τις υποκείμενες αιτίες των ανισορροπιών, αντί της απλής αντιμετώπισης των συμπτωμάτων. 


... όταν με ρώτησαν είπα πως στην ομάδα των φυσικών θεραπειών δεσπόζουσα θέση κατέχουν τα βότανα, τα οποία με αξιοσημείωτο τρόπο και ιδανικό, υποστηρίζουν τα διάφορα συστήματα και τις λειτουργίες του οργανισμού μας!!! 

... όταν με ρώτησαν είπα πως και βέβαια, η υγιεινή διατροφή, η πλούσια σε πλήρη, φυσικά τρόφιμα, είναι καθοριστικής σημασίας για τη διατήρηση της ισορροπίας και της ζωτικότητάς μας!!!

... όταν με ρώτησαν είπα πως η υγεία και την ευεξία μας βασίζεται στην πεποίθηση ότι το σώμα μας έχει την ικανότητα να λειτουργεί βέλτιστα όταν του παρέχεται η κατάλληλη υποστήριξη!!!

... εν κατακλείδι, όταν με ρώτησαν είπα πως εστιάζοντας στις φυσικές θεραπείες, 

στις υγιεινές συνήθειες του τρόπου ζωής και στην αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτιών των ανισορροπιών μπορούμε να επιτύχουμε μια κατάσταση σφριγηλής υγείας και ευεξίας!!!

κείμενο και επιμέλεια κειμένου:ntina/thalia-botanologia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ