2024-03-02 08:39:02
Φωτογραφία για Στην πρώτη θέση το Star





 Η απήχηση του MasterChef 2024 είναι εντυπωσιακή στο δυναμικό κοινό 18-54 τόσο σε άνδρες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 19%, όσο και σε γυναίκες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 20%.

Αλήθειες με τη Ζήνα – Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Φεβρουάριο

Η κοινωνική εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών και τον Φεβρουάριο, που την εμπιστεύθηκαν για τις καθημερινές αποκαλύψεις, τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, την ολοκληρωμένη έρευνα, τα αναλυτικά ρεπορτάζ με συστηματική προσέγγιση στη λεπτομέρεια, τις αποκλειστικότητες.

Η εκπομπή ήταν πρώτη στη ζώνη της σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 15,9% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 18% στο σύνολο κοινού, ενώ έχει ιδιαίτερη απήχηση στο σύνολο του γυναικείου κοινού με μερίδιο 20,8%.

Cash or Trash – Πρωτότυπο και πρώτο

Η εκπομπή «Cash or Trash», η μοναδική στο είδος της εκπομπή με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Μοιραράκη, τον Φεβρουάριο ήταν πρώτη στη ζώνη της, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 14,2% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Τροχός της Τύχης – Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης και η πρωτιά τού ανήκουν

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, γυρίζει και δείχνει πρωτιά! Τον Φεβρουάριο, από Δευτέρα έως Κυριακή, ήταν πρώτος στη ζώνη του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 19,4% στο σύνολο κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 ήταν δεύτερος και σημείωσε μερίδιο τηλεθέασης 15%.

Η απήχηση του Τροχού της Τύχης είναι εξίσου μεγάλη στο σύνολο του κοινού τόσο σε άνδρες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 17,9%, όσο και σε γυναίκες, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 21,6%.









Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ