2024-03-05 17:30:01
Φωτογραφία για Αυτή η σειρά αλα Οικογενειακές ιστορίες έρχεται στον ΑΝΤ1...
Η αλλαγή πολιτικής του ΕΚΟΜΕ που βάζει «κόφτη» και πολλές προϋποθέσεις στην επιδότηση παραγωγής Ελληνικής μυθοπλασίας οδηγεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς σε αναπροσαρμογή πολιτικής.

Ο Alpha θα συνεχίσει για μια ακόμη σεζόν τις «Οικογενειακές ιστορίες» το low bughet scripted reality που έχει κατά καιρούς γίνει στόχος αρνητικών σχολίων όσον αφορά στο περιεχόμενο και την αισθητική του όμως ταυτόχρονα αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς στην απογευματινή ζώνη του σταθμού με φανατικό κοινό.

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες του Reader αντίστοιχο τηλεοπτικό προϊόν που θα είναι δικαστικές ιστορίες. Οι συζητήσεις είναι σε τελικό στάδιο και την παραγωγή αναμένεται να αναλάβει η εταιρία «Silver Line» που δραστηριοποιείται και στον τομέα της μυθοπλασίας («Κάνε ότι κοιμάσαι») αλλά και στο πεδίο των ριάλιτι («Φάρμα» την περίοδο που προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1, «Love Ιsland» στον ΣΚΑΪ κ.α.).

Πρόκειται για χαμηλού κόστους πρόγραμμα στο οποίο θα πάρουν μέρος ερασιτέχνες ηθοποιοί και οι δικαστικές ιστορίες που θα προβάλλονται θα είναι κατάλληλες για την απογευματινή ζώνη με την ανάλογη σήμανση.

Το υπό δημιουργία πρόγραμμα κατευθύνεται εφόσον πάρει το τελικό «πράσινο φως» προς τo slot 16.00-17.15 δηλαδή ανάμεσα σε «Ρουκ Ζουκ» και «5X5» το οποίο αυτή τη στιγμή καλύπτεται από επανάληψη ελληνικής σειράς.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ