2024-03-05 17:00:02
Φωτογραφία για Φερεντίνος – Σεφερλής: Δυσαρεστημένοι από τις μεταγραφές τους στον ΣΚΑΪ;
Υπό αμφισβήτηση έχουν τεθεί στον ΣΚΑΪ δυο από τις πιο πολυσυζητημένες και ακριβοπληρωμένες μεταγραφές του καναλιού φέτος.

Ο λόγος για αυτή του Μάρκου Σεφερλή που μάλιστα ενεργοποιήθηκε κατά το ήμισυ αφού ποτέ δεν βγήκε στον αέρα η σειρά που του είχαν υποσχεθεί όπως σας έχω ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο, αλλά και αυτή του Χρήστου Φερεντίνου, στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση οι γκρίνιες των στελεχών της ενημέρωσης καλά κρατούν καθώς του χρεώνουν εν πολλοίς τόσο εκείνου όσο και των ανθρώπων που παίρνουν τις αποφάσεις στο ψυχαγωγικό κομμάτι τις ιδιαιτέρως χαμηλές πτήσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Φερεντίνος - Σεφερλής: Δυσαρεστημένοι στον ΣΚΑΪ από τις μεταγραφές;

Μάλιστα, για την ερχόμενη σεζόν γίνονται διάφορες σκέψεις για το μέλλον των δυο παρουσιαστών. Συγκεκριμένα, μην εκπλαγείτε αν του χρόνου από το πρόγραμμα εξαφανιστεί ο Μάρκος Σεφερλής καθώς το παιχνίδι που παρουσιάζει “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου” δεν περιλαμβάνεται στα μελλοντικά σχέδια του σταθμού, ενώ όλα θα κριθούν από το τι θα γίνει και με το “My style rocks” και την ενδεχόμενη ή όχι συνέχισή του με έναν ακόμη κύκλο.


Οσο για τον Χρήστο Φερεντίνο, επίσης υπάρχει εντονη δυσαρέσκεια στο κανάλι, η οποία πηγάζει αφενός από το μεγάλο κόστους του “Μονομάχου” του οποίου το πλατό κόστισε πανω από 100.000 ευρώ ενώ δεν απέφερε ούτε στο ελάχιστο τα έξοδα που έγιναν για το εν λόγω παιχνίδι.

Την ίδια ώρα μάλιστα θεωρείται από πολλούς  στο εσωτερικό του σταθμού η πλέον αποτυχημένη απόφαση καθώς είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν κορυφώνεται ούτε καν στο φινάλε η αγωνία των τηλεθεατών από τη στιγμή που πολλές φορές το παιχνίδι τελειώνει χωρίς αποτέλεσμα και πρέπει να δεις το επεισόδιο της επόμενης μέρας για να μάθεις αν ο παίκτης κέρδισε.

Πάντως, αν και το κανάλι διαρρέει ότι ανανέωσαν τα δικαιώματα του παιχνιδιού και για του χρόνου, δεν διευκρινίζουν σε ποια ζώνη θα προβάλλεται. Οι πληροφορίες μου μάλιστα κάνουν λόγο για την αναζήτηση εναλλακτικής στο lead in με την δημιουργία ενός προ δελτίου.

Μάλιστα, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω έγινε ήδη κρούση σε πρόσωπο του ανταγωνισμού και μάλιστα πρώτης γραμμής αλλά όχι μόνο η απάντηση ήταν αρνητική αλλά εκείνος πήγε και ανανέωσε το συμβόλαιο με το κανάλι του.

Γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο youfly.com

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ