2024-03-10 16:23:57
Φωτογραφία για ΣΟΚ με Νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς τηλεφώνων

 



Αντιμέτωποι με αυξήσεις στα τιμολόγια της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας έρχονται συνδρομητές εταιρειών παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Οι αυξήσεις, σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», αφορούν τα συμβόλαια που λήγουν και στο εξής θα ανανεώνονται με πρόσθετες επιβαρύνσεις, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει την αιτούμενη από τις εταιρείες τηλεφωνίας τιμαριθμική αναπροσαρμογή των συμβολαίων,

Η αύξηση κυμαίνεται από 4 έως 7 ευρώ σε ένα πακέτο που πριν προσφερόταν στα 24 έως 27 ευρώ το μήνα και η Ποσοστιαία αύξηση φτάνει το 20% σε σχέση με τις προηγούμενες χρεώσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι νέες αυξήσεις αφορούν κυρίως συνδρομητές οι οποίοι στο παρελθόν είχαν αποκτήσει μια σύνδεση συμβολαίου με έκπτωση από τον ονομαστικό κατάλογο. Ωστόσο, με δεδομένο ότι σχεδόν όλοι οι καταναλωτές με συμβόλαιο είτε κινητής είτε σταθερής τηλεφωνίας απέκτησαν τις συνδέσεις τους μέσω προσφορών, οι αυξήσεις τους αγγίζουν όλους.

Οι τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον 50% ακριβότερες σε σχέση με τον μέσο όρο της ΕΕ, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, γεγονός που καταδεικνύει ότι οι Έλληνες καταναλωτές επιβαρύνονται πολύ σε σχέση με τους άλλους ευρωπαίους

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ