2024-03-12 08:50:04
Φωτογραφία για Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον Alpha ; - Όλο το ρεπορτάζ

 



Νωρίτερα από το αναμενόμενο ενδέχεται να επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής, που απέχει τη φετινή σεζόν και φέρεται να συζητά την επιστροφή του με το Mega και τον ΣΚΑΪ για την προσεχή σεζόν, δέχεται τώρα μία ακόμα πρόταση-σφήνα που ανατρέπει τα δεδομένα.



Ο Νίκος Κοκλώνης θέλει τον Ν. Μουτσινά στο «Just the 2 of us» ως γκεστ κριτή στη θέση της Καίτης Γαρμπή. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η τραγουδίστρια ενημέρωσε την παραγωγή του «Just the 2 of us» ότι θα χρειαστεί να απουσιάσει για δύοτρία live μέσα στον Μάιο, λόγω εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει στην Αυστραλία.



Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, αμέσως μετά, ο παραγωγός του σόου Ν. Κοκλώνης επικοινώνησε με τον Ν. Μουτσινά και του πρότεινε να μπει τον Μάιο στο «Just». Αν πει το «ναι», το πιθανότερο είναι η επιστροφή Μουτσινά στον Alpha να μην αφορά μόνο τα τρία live φέτος, αλλά να συνδυαστεί με συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι και με την ανάληψη βραδινής εκπομπής για μία ή δύο φορές την εβδομάδα με στοιχεία stand-up.  





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ