2024-03-13 12:30:03
Φωτογραφία για Τιμωρός:  Αυτή είναι η νέα σειρά του ALPHA... - Όλο το ρεπορτάζ
Μια νέα αστυνομική σειρά φαίνεται να ετοιμάζει ο ALPHA και ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης, με -προσωρινό- τίτλο (εργασίας, όπως λέγεται) «Τιμωρός» και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους όπως όλα δείχνουν θα βρίσκονται ο Δημήτρης Λάλος και ο Νίκος Ψαρράς.

Πρόκειται για μια σειρά μυστηρίου η οποία βασίζεται στην αμερικανική παραγωγή της Marvel, Punisher (Τιμωρός), και αφορά στην ιστορία ενός πεζοναύτη (Δημήτρης Λάλος) που βρίσκει νεκρή την οικογένειά του και αποφασίζει να ζητήσει εκδίκηση με κάθε τρόπο.

Ο ήρωας θα σοκαριστεί όταν συνειδητοποιήσει πώς πίσω από τις απώλειες του υπάρχει μια μεγάλη συνωμοσία που επεκτείνεται στον υπόκοσμο, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Νίκο Ψαρρά, ενώ θα αναγκαστεί να μπλεχτεί σε αυτόν προκειμένου να πάρει το αίμα των δικών του πίσω και να λυτρωθεί.

Η ελληνική εκδοχή του Τιμωρού θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα στην prime time του Alpha.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TV24, όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Δημήτρης Λάλος που είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με την οικογένεια Καραγιάννη λόγω του Σασμού είπε αμέσως το μεγάλο «ναι» ενώ και ο Νίκος Ψαρράς φλερτάρει έντονα με το να δεχτεί την πρόταση.

Η σειρά Τιμωρός δημιουργήθηκε για το Netflix από τον Στηβ Λάιτφουτ και βασίζεται στον ομώνυμο χαρακτήρα των Marvel κόμικς. Αποτελεί spin off της τηλεοπτικής σειράς Daredevil και τα γεγονότα αυτής διαδραματίζονται μέσα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αποτελώντας μία συνοχή με ταινίες και άλλες τηλεοπτικές σειρές του franchise.

Η σειρά ανέβηκε το 2017 και πήρε το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο που προβλήθηκε το 2019.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ