2024-03-27 12:25:01
Φωτογραφία για Φήμες για τηλεοπτικό «διαζύγιο» Μικρούτσικου με τη «Super Κατερίνα»
Από την αρχή της φετινής σεζόν υπήρχαν φήμες αποχώρησης του Μικρούτσικου από τη «Super Κατερίνα» οι οποίες εντάθηκαν μετά τα Χριστούγεννα.

Το τελευταίο επεισόδιο στο «σήριαλ» της πρωινής εκπομπής του Alpha φέρεται να ήταν διαμάχη όσον αφορά στην παρουσία ενός καλεσμένου ο οποίος άσκησε βέτο για την παραμονή του Μικρούτσικου στο πάνελ κατά τη διάρκεια κλεισμένης συνέντευξης εξαιτίας αρνητικών σχολίων που είχε κάνει ο παρουσιαστής προς το πρόσωπό του.

Τελικά, ο Μικρούτσικος έδωσε το παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Γεγονός που δημιούργησε ένταση στις τάξεις του πρωινού μαγκαζίνο του Alpha σε μια χρονική στιγμή που η «Super Κατερίνα» πιέζεται αισθητά στους πίνακες τηλεθέασης έχοντας χάσει το τελευταίο δίμηνο την πρωτιά και στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

«Ψαλίδι» στις εμφανίσεις του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σταματά να έχει καθημερινή παρουσία στη «Super Κατερίνα» σύμφωνα φήμες  και θα εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα. Επικρατέστερες ημέρες η Δευτέρα και η Παρασκευή χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να υπάρχει τελική συμφωνία μεταξύ καναλιού – παραγωγής και παρουσιαστή.


Αν και στο τέλος της σεζόν η αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί και νωρίτερα πριν το τέλος της σεζόν.

Θα εξαρτηθεί από το πότε θα βγει στον «αέρα» του Open η νέα εκδοχή του παλαιότερου ριάλιτι «TV STARS παρουσιάστε» αλλά και ποια θέση τελικά θα καταλάβει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας Μικρούτσικος ακούγεται έντονα πως έχει για την επόμενη σεζόν πρόταση συνεργασίας και από άλλο τηλεοπτικό σταθμό και ανεξάρτητα από την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ